Tähän kakkuun uppoavat meidän taloudessa aina ne tummuneet banaanit, joita kukaan ei halua enää syödä.
100 g margariinia
3 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
0,5 dl kermaa tai maitoa
2 banaania
3 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
0,5 dl kermaa tai maitoa
2 banaania
Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.
Vatkaa munat yksitellen joukkoon.
Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä muussattu banaani ja kerma/maito vuorotellen.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 150 asteessa n. tunti. (Tällä kertaa pidin kakkua uunissa 1h 20min).
Vatkaa munat yksitellen joukkoon.
Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä muussattu banaani ja kerma/maito vuorotellen.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 150 asteessa n. tunti. (Tällä kertaa pidin kakkua uunissa 1h 20min).
Näyttää hyvältä! Meilläkin on useasti tummia banaaneja joita kumpikaan ei halua syödä! Seuraavista banaaneista taidan tehdä kakkua. Kiitos vinkistä! =)
VastaaPoistaOn mulla sit yks banaanimuffinssi-ohjekin samaan tarkotukseen...jos joskus kiinnostaa.=)
VastaaPoista