21 marraskuuta 2010

Kuusen tuoksua


Nyt hiljaa hiljaa hiippailtiin me eilen iltahämärässä ja käytiin vähän "harventamassa" lähiojan kuusistoa. Täytyyhän sitä jonkun näitä kaupungin metsiäkin hoitaa! ;)
Nyt on tupa viikonlopun siivoilujen ansiosta puhdas ja kolme pikkukuusta on sijoiteltuna eri huoneisiin. Yllä oleva laitettiin miehen mummolta "perittyyn" vanhaan pottaan, josta on jossain hötäkässä kahvakin irronnut.




Huomenna lapsilla on jännä päivä tiedossa, kun pappa tulee hoitamaan heitä koko päiväksi. Tytöt ovat 17:llä sopimuspäivällä hoidossa ja huominen on vapaapäivä (vaikka on tässä "vapaita" pidetty ihan liikaakin näiden sairastelujen takia!). Pidetään papalle peukkuja että vaipanvaihdot ymv. sujuvat. :)


Pirteää pakkasviikkoa teille kaikille!



3 kommenttia:

  1. Ihania pikku kuusia ! taitaa olla ihan "pakko" hakea itsellekkin :)
    Hauskaa tämä blogeissa selailu kun saa sellaisia vaikutteita että ton mä haluun ja toisaalta jotain ei ottaisi itselleen millään...vahvistaa ehkä omaa "tyyliä" :- hö, mikä sana, tyyliä :) Siitä tulisi jo uusi juttu...
    Reipasta pakkasviikkoa !

    VastaaPoista
  2. Vai ollaan sitä kuusivarkaissa käyty. =) Minä en taida tuoda sisään mitään pikkujoulukuusta, vasta sitten jouluna iso kuusi. Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus laittaa hieman pihalle valoja. Toin äidiltä jo kaksi kuusipalloa johon virittelen valot ja ehkä tuo miekkonen hakee mulle pihalle kuusen johon saan myös valot.

    VastaaPoista
  3. Juuh...vähän käytiin nykimässä liian tiheesti kasvaneita juuriltaan... ;)

    Meillä täällä palaa TALVIvalot jo ties monettako viikkoa niin ulkona kuin sisälläkin. Nehän ei kato enää nykyään oo JOULUvaloja. :)))

    VastaaPoista