20 marraskuuta 2010

Verhodilemma




Olohuone on koko sisustuksen ja verhojen osalta ollut ja on edelleen murheenkryyni. Huone on pitkänmallinen ja terassin valokate pimentää huonetta varsinkin talvella ikävästi. Ikkunanpielet ovat ajan kuluessa rumasti kellastuneet ja säleverhot ovat karseat.

Ajelin tänään Elon Halpa-Halliin. HHKangas on aiemminkin yllättänyt ompelupalveluillaan (teetin siellä kolmeen huoneeseen verhot kun muutimme nykyiseen kotiimme), joten päätin käyttää hyväksi todettua jälleen. Teetän feikkirullaverhon luonnonvalkoisesta läpikuultavasta pellavatyyppisestä kankaasta (kuva alla). Sen kaveriksi vain nyt pitäisi hommata sivuverhot, koska RUMAT patteriputket pitää saada piiloon, eikä tuon takapihan oven kaihtimetkaan mua erityisesti kauneudellaan sykähdytä.

Eli, apuja kaipaan päätöksentekoon - ostaisinko nuo lähes joka blogissa viime aikoina näkyneet CLV/House Doctorin verhot (ja kumman värisenä?!), vaiko nuo Notre Damen luonnonvalkoiset verhot? Niissäkin pähkäily olisi harmaan/beigen raidan välillä. CLV:n verhot olisivat pituudeltaan juuri passelit, mutta Notre Dameja pitäisi lyhentää (ja ompelukone vetelee viimeisiään)... :)


On mulla ongelmat. Mutta kiva jos joku uskaltaa sanoa mielipiteensä. Olohuoneessa on luonnonvalko-harmaa-pystyraitainen tapetti. Allekirjoittanut haaveilee uudesta sohvasta (kenties Ektorp...) ja uudesta jalkalampusta. Josko pukki ois kuulolla?

Päivityksiä tulee nykyään aika harvakseltaan. Sitä tämä uusi elämäntilanne teettää. Työ + lapset + kotihommat vie niin paljon aikaa ja energiaa etten tänne juuri ehdi. Mutta muiden blogeja kyllä vähintään joka toinen päivä kahlailen läpi.

Töissä on mukavaa ja vielä mukavempaa olisi jos lapset pysyisivät terveinä. Nyt on kuukauden sisään molemmat neidit olleet kolmeen kertaan kuumeessa ja tällä viikolla on läpikäyty märkärupi ja enterorokko. Josko ens viikko tois parempaa tullessaan.


2 kommenttia:

  1. Moi, kiva kuulla sinusta !
    Arvaan tosiaan että aika rientää arjen toimissa, mutta mukavaa jos sentään välillä ehdit kuulumisia kirjoitella. Täällähän niitä kyllä innolla odotellaan !

    Kun kerran kysyt mielipidettä noista verhoista niin mun suosikki on ehdottomasti Notre Namen luonnonvalkoiset. Ja tuo tilaamasi rulla verho on IHANA !!! Kuvaathan sitten kun on valmista :)
    Toivotaan että joulupukki on kuulolla, niin ihanilta suunnitelmasi kuullostavat !

    Niin ja vielä, pysykäähän terveinä.

    Mukavaa lauantai ehtoota :)

    VastaaPoista
  2. Voi ku kivaa että jaksat käydä kommentoimassa!

    Oikaisen vielä sen verran, että tilaamani feikkirullaverho ei oo IHAN samanlainen kuin kuvassa (onhan ikkunakin puolet leveämpi), mutta samalla periaatteella kuitenkin. Noita sidottavia nauhoja tulee muistaakseni 4kpl.

    Tuohon Notre Dameen itsekin meinaan kallistua. Ellen sitten löydä jostain vastaavia vähän edullisemmin...ei oo kyllä missään vielä vastaan tullut.

    Esikoisen enteronäpyt alkaa jo kuivahtaa, joten eiköhän me maanantaina taas töihin PÄÄSTÄ! ;)

    VastaaPoista