27 helmikuuta 2011

Keittiöön pöytä



Meidän keittiön pöytä ja varsinkin tuolit ovat jo uusimisen tarpeessa. Tuoleihin ei kehtaa enää vieraita istuttaa, kun heiluvat liitoksistaan ja saa pelätä milloin hajoavat lopullisesti. Ne pitäisi siis purkaa osiin ja liimata uudelleen jos niille lisää elinikää haluaisi. Kalusteet on ostettu n.10 vuotta sitten Iskusta, eli mäntyistä massatuotantoa ovat. Lasten hakkaamia ja piirtämiä jälkiä pöydän kansi täynnä. Muistoja tietysti sinänsä. :)



Kaikki normi-huonekaluliikkeet on jo kierretty, eikä niistä löytynyt mitään meille sopivaa. Kaikki kuvat on lainattu JUVI-productionin sivuilta. Kotimainen firma ja kaikki tuotteet tehty kokopuusta, joko tervalepästä tai koivusta. Kestäviä ja ikuisia. Maksavat tietysti myös! Mutta nämä voisivat olla pidempiaikainen sijoitus isältä tyttärelle-meiningillä.


Meidän keittiö on vaan niin pieni, ettei sinne kovin isoa pöytää saa mahtumaan. Jos joskus vielä isompi koti saadaan hankituksi, kannattaisi ehkä satsata nyt jatkettavaan pöytään ja kuuteen tuoliin. Siinä menisi aikamoinen kasa valuuttaa... pitää siis vielä sulatella asiaa.

Toiseksi ylimmän kuvan tuolit miellyttävät omaa silmääni eniten ja valkoisena kaiken tietysti toivon saavani. Mitään verhoiluja en tuoleihin halua - ei toimi lapsiperheessä.

- - - -

Aamulla korkattiin Kangasalan uimahalli. Kiva paikka ja oikein sopiva lapsiperheille! Mies ja lapset talvilomailevat tulevan viikon. Itse olen töissä alkuviikon ja sitten rentoudun keskiviikosta eteenpäin. Torstaille on varattuna jo kasvohoitokin, joten ei voi olla huono viikko edessä!

Keväistä viikkoa teille kaikille!

4 kommenttia:

  1. Mielestäni kaunein pöytäkuva oli se kakkoskuva ja pöytä kyllä sopisi tyylillisesti teille!
    Sinne Kangasalan uimahalliin minäkin olen suunnitellut meneväni, mutta empä ole vielä saanut aikaiseksi.
    Oikein ihanaa ja rentouttavaa hiihtolomaa teille! Minä se aherran koko viikon töissä.

    VastaaPoista
  2. Meillä on Juvin mööpeleitä! Suosittelen lämpimästi ko liikettä!

    VastaaPoista
  3. Juvin kalusteet on kyllä kauniita !
    Taitaisin valita samoin kun sinä :) pehmusteita en minäkään laittaisi ja vaikka lasten sotku ikä menee aikanaan ohi niin sittenhän voi laittaa tuoleihin "rimpsu" päälisiä jos siltä tuntuu.

    Mukavaa viikkoa töihin ja lomaan !

    VastaaPoista
  4. Kiitokset kommenteistanne!
    Lissu: Kiva kuulla että Juvi on luotettava firma. Nyt vain pitäisi saada aikaiseksi käynti inroom:ssa (liike joka Treella myy Juvin tuotteita). Ehkäpä tämä ostoprosessi sitä mukaa saadaan käyntiin. :)

    Upea ilma ollut taas tänään! Onneksi enää huominen töitä!!!

    VastaaPoista