05 helmikuuta 2011

Syyhyttää!!



Juu, meni neljäs adventti, vuosikin vaihtui ja kohta alkaa lumet sulaa ellen palaa blogistaniaan! Luova tauko siis vietetty ja nyt kokeillaan ryhdistäytymistä tälläKIN saralla. Työ- ja arkikiireet vievät mehut ja sairasteltukin tässä taloudessa on ihan urakalla.

Tänään pläjähti sähköpostiin Kannustalo News ja virtuaalisessa muodossa sen kahlasin läpi. Ihastelin kauniita kuvia ja ahmin tekstejä rakennusprojekteista. Kuten arvata saattaa, iski (taas kerran) pienimuotoinen talokuume. Rakentaminen sinänsä mua ei niin kiinnosta, mutta oishan lisäneliöt ja uudet pinnat aika jees!

Ensi kesän asuntomessuvoittaja on jo aika selviö. Kuka muu sitä voisi voittaa silloin kun Kannustalot lähtee kilpaan mukaan?! Tänä vuonna messut houkuttelevat erityisesti koska ne järjestetään synnyinkaupungissani. Ikävä tuli taas sinnekin, kun juttua kesän messuista lueskelin.

Liian harvoin enää Kokkolan suuntaan jaksetaan ajella. Eikä se siitä ajelustakaan ole kiinni. Ei vain ole majapaikkaa johon mennä, eikä toisaalta halua hassata rahaa hotelliasumiseenkaan tutussa kaupungissa. Tai olishan noita sukulaisia ja kavereita joille majoittua, mutta mikä siinä on ettei halua olla kenellekään vaivaksi edes kerran puolessa vuodessa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti