21 heinäkuuta 2011

Asuntomessut 2011

Asuntomessut Kokkolassa on käyty näkemässä. Monia kauniita (valkoisia!) kohteita löytyi, mutta ei mielestäni yhtä ylitse muiden. Villa Marina, Port Victoria ja Kannustalojen ostaman Oravais-Talon muuttovalmis Venla ansaitsevat erikoismaininnan. Kannustalon Aarre ja Helmi olivat kauniita nekin, mutta ehkä odotin niiltä vielä pikkasen enemmän.

Merenrantasaunat olivat kaikki erilaisia ja kaikissa oli jokin "juttu". Tämä oli omaan makuuni kauneimmasta päästä. Yllättäen sisälsi lempparivärini... :)

Mitäpä luulet, pelottaisko tässä hammaslääkärin tuolissa? Eräs pariskunta oli sijoittanut vastaanottonsa talonsa yläkertaan. Upeat maisemat ainakin!


Ehdottomasti suosittelen messuilla käyntiä! Messualue on viimeistä piirtoa myöden viimeistelty ja todella kaunis! Tässä oli vain murto-osa ottamistani kuvista. Ehkäpä lisäilen niitä vielä.


2 kommenttia:

  1. Kivaa, laittappa toki lisää kuvia messuilta !
    Deko lehteä olen selaillut tarkasti ja sen perusteella valinnut suosikkejani, mutta voipi olla että mieli muuttuisi jos näkisi oikeasti. Tänä vuonna vaan tuskin tulee lähdettyä. Mies on jo lomansa pitänyt....no, ensi vuonna sitten.

    Hyvät viikonloput !
    Mä hipsin tästä kohta vadelmaan :)

    VastaaPoista
  2. Laittelen lisäkuvia kun ehdin! Eilen tosin huomasin kuvia koneelle siirtäessäni, että koska monissa taloissa oli niin isot ikkunat meren suuntaan, vastavalo on tehnyt monista kuvista turhan hämäriä. :/

    Hyvää viikonloppua sullekin! Meidän kaksi "Maurin makeaa" vattupensasta on tuottaneet tänä vuonna jo muutaman marjan enemmän kuin viime kesänä. :) Ei niistä kyllä pakkaseen asti riitä. :)))

    VastaaPoista