27 heinäkuuta 2011

Forssa-Fiskars-Hanko

Päätettiin eilen lähteä extempore päivän reissulle Fiskarsiin ja Hankoon. Päivä ei sujunut ihan niinkuin Strömsössä; auto hajosi Forssassa (hinattiin ja korjattiin onneksi n.kolmessa tunnissa) ja kun viimein päästiin jatkamaan matkaa, navigaattori ohjasi meidät jollekin kinttupolulle jonka päässä oli kyltti "Silta rikki, tie poikki". Ei pitäisi liian sokeasti luottaa tekniikkaan! Tätä matkaa saatetaan muistella vielä eläkeiässäkin. :)))


Fiskarsissa olen aina halunnut käydä. Todella kaunis paikka ja olisi ollut kiva viettää siellä pidempikin aika, mutta lapsien kannalta kohde ei ole mikään unelma. Jatkoimme siis aika pian matkaa Hankoa kohden. Olihan meiltä tuhraantunut turhaa aikaa Forssassa. (Kaikki kunnia forssalaisille, mutta se ei ollut tämän kertaisen matkamme pääkohde...). ;)


(Bloggeri heitti ensimmäisen ja viimeisen kuvan Hangosta. En ihan tällaista järjestystä suunnitellut, mutta en jaksa enää alkaa säätämään.)

Hangossa oli NIIIIIIN kaunista! Ja mahtavia, vanhoja ja koristeellisia puutaloja rantatie pullollaan. Autosta napsin niistä muutaman kuvan, mutta eihän ne vauhdista kovin hyvin onnistuneet. Lapset pääsivät uimaan Plagenin rantaan ja minä tuoksuttelin taas meri-ilmaa. Hankoon täytyy vielä palata paremmalla ajalla (ja ehjällä autolla!). Tammisaarikin olisi kiinnostanut, mutta ilta painoi päälle ja ajomatka kotiin oli pitkä.

3 kommenttia:

  1. Hui, jopas oli matka !
    Loppu hyvin kaikki hyvin :)

    VastaaPoista
  2. On teillä ollut matka! Kiva, että kuitenkin tykkäsit paikoista! Fiskars ja Hanko ovat paikkoja joissa olen kerran käynyt ja haluaisin käydä vielä uudestaankin!

    VastaaPoista