09 kesäkuuta 2012

TeholauantaiIlmeisen selvää on, että käyn Blogspotissa nykyään liian harvoin - eihän tätä pieni ihminen osaa enää käyttää! Ulkoasu on mennyt uusiksi, mutta sainpas kuvia lisättyä. 
Päivä oli tänään pilvinen, mutta onneksi koneelta löytyy aurinkoisempien päivien otoksia. Meillä on vietetty tänään tehopäivää. Kävin aamulenkillä ennen yhdeksää. Puukaupassa käytiin koko perheen voimin tutkailemassa terassilautoja (takapihan terassi pitäisi uudistaa) ja rautakaupasta lähti mukaan taloyhtiölle uusi ruohonleikkuri ja trimmeri. 

Myös 3-vuotiaamme on ollut tänään tehokas. Piirsi molemmat kätensä ja käsivartensa sinisellä ja punaisella tussilla täyteen "kauniita" viivoja, jotka eivät irroneet edes kynsilakanpoistoaineella. Parasta kaikessa oli se, että tämän tapahtuessa oli aikaa naapurin synttäreille lähtöön vajaa tunti. Nämä ovat niitä hetkiä joiden tapahtuessa melkein itkettää, mutta jälkeenpäin on naurussa pidättelemistä. :)

Tehokkaasti saimme myös miehen kanssa myös kesälomareissumme varattua. Heinäkuussa tämä poppoo suuntaa Ruotsiin: Kolmårdeniin ja Astrid Lidgrenin maahan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti