13 lokakuuta 2009

Kaappi eteiseen


Dilemma. Jonkin aikaa sitten kerroinkin, että olen haeskellut eteiseemme kaappia, johon saisi kaiken pipo- ja hanskapaljouden ymv. sullottua järkevästi. Löysinkin ihanan vaihtoehdon paikalliselta Fidalta, mutta mietin liian pitkään ja se oli myyty. Kaappi olisi pitänyt maalata mustasta valkoiseksi ja siksi projekti hirvitti. Isoin haave olisi saada vanha kaappi, jossa eivät elämisen merkit haittaisi - päinvastoin. Kunhan kaappi olisi valkoinen, tai maalattavissa sellaiseksi.=)

Yllä Ikean tarjontaa. Mietin sitäkin, onko järkevää ostaa tähän tarkoitukseen kaappi, jonne joka tapauksessa taas joudun ostamaan koreja joihin vaatekappaleet sijoitan...vai ostaako suoraa lipasto, jonka laatikoihin mahtuu paljon (ja joissa mikään ei kauaa pysy järjestyksessä)?

Jos ylläolevia arvostelen pelkän ulkonäön perusteella, voittaa alempi aika ylivoimaisesti. Laadusta ei taas ole mitään takuita...kokopuuta kun tuskin ovat. Siksikin oikeasti vanha kaappi olisi kulutusta kestävin vaihtoehto.

Mielipiteitä?


2 kommenttia:

  1. Mun valinta olisi ehdottomasti toi alempi kaappi...ei kait korit oo mikään ongelma.

    Toisaalta jos kohdalle osuisi vanha kaappi niin se olisi varmaan valinta...tai no joskus se hinta ratkaisee. Tuntuu että vanhojen kalusteiden hinnat on nousseet turhan korkeiksi...vaikka niin kait se on että kysynnän ja tarjonnan laki.

    Eli molempi parempi :) Varmasti löydät sopivan ratkaisun teille !

    VastaaPoista
  2. Alemman kannalle itsekin oon vahvemmin kallistumassa. Katotaan nyt millon ehdittäis Ikea-reissu tekemään ja miltä kaapit livenä näyttää.

    Alempi kaappi on myös, ainakin tuoteselosteen mukaan, tukevammasta materiaalista tehty.

    VastaaPoista