01 lokakuuta 2009

Rakeita ja leivontaa


Nuoremmalla neidillä alkoi viime yönä kamala nuha. Päivä on ollut aika itkuinen ja pitkät vanat valuvat nenän alla vähän väliä. Äiti sitten päätti alkaa leipomaan porkkanasämpylöitä huonoimmalla mahdollisella hetkellä ja sai nauttia korvia hivelevästä konsertista ja lahkeessa roikkuvasta 8-kuisesta sämpylöitä pyöritellessään. Kaikesta huolimatta onnistuivat ja olivat tosi herkullisia! Ohjeen löydät täältä. Kiitos Sarille jälleen kerran toimivasta reseptistä!!



Kun sämpylät oli saatu uunista ja muutama lämpimäinen herkuteltu parempiin suihin, päätettiin lähteä ulos auringonpaisteeseen. No, paiste hävisi oven avaukseen ja saimme niskaamme syksyn ensimmäisen kunnon raekuuron. Kuvassa kuuron ensiantimet, myöhemmin niistä olisi saanut kasan. Onneksi olivat noin pieniä, muuten olisi voinut taas rikkoutua terassin valokatteet, niinkuin tässä yhtenä keväänä. Ja pääasia, että lapsi nautti kokemuksesta!

3+1-päivillä käväisin aamupäivällä ja mukaan tarttui lähinnä vaatetta lapsille. Oli siellä taas mammaa rattaineen, mutta vielä enemmän niitä (meitä siis) taitaa olla liikkeellä viikon päästä kun Päivät Hullujen alkavat. MiinusViirukset jätän suosiolla väliin tällä kertaa. Tulotkin kun tuossa romahtivat siirtyessäni muhkean hoitorahan tienaajaksi.


1 kommentti:

  1. Ai, että oikein rakeita, melkein tekisi mieleni sanoa että yöks...no, totutellaan ajatukseen...

    Sämpylät näyttää herkulta, nam !

    Pikaista paranemista pikku neidille ja rauhallista viikonloppua !

    VastaaPoista