01 joulukuuta 2009

Halpaa huvia






Tältä näyttää Tampereen Sokoksen joulu tänä vuonna. Ikkunoiden somistuksia olisi voinut ihailla vaikka kuinka pitkään. Erityisen hieno juttu, jota näkyy vähän poron jalkojen juuressa, oli pentujaan imettävä kissaemo, joka näytti oikeasti hengittävän.

Tänään tehtiin siis bussimatka keskustaan. Käytiin ikkunaihailujen lisäksi myös Tallipihalla ihmettelemässä Mimmi-aasia sekä Unelma- ja Ulla-lampaita. Villa Harmoniessa piti tietysti samalla piipahtaa ja suklaapuodista mukaan tarttui pientä herkuteltavaa.


Nyt tämä mamma suuntaa saunan lämpöön rentoutumaan - YKSIN!




2 kommenttia:

  1. Halpaa hupia, mutta niin elämyksellistä :) Itse muistan kun eilisen päivän omat jouluikkuinoiden ihmettelyt...siihen aikaan Stockmanin ikkunat olivat ykköset, he. Kivoja muistoja.

    Ja myös tallipihan tunnelma on kiva. Toisaalta siellä voisi olla vieläkin virkeämpää liiketoimitaa koska puitteet ovat hyvät. Ja ehkäpä juuri näin joulun alla onkin, muuten en niin tiedä. Sadun puoti on kyllä siellä suosikki.

    Rentouttavaa sauna iltaa :)

    VastaaPoista
  2. Juu, ei Tallipihalla näin arkena kovaa vilinää ole havaittavissa, mutta ilmeisesti viikonloppuisin näin joulun alla on pihakojutkin täynnä myyjiä. Pitää siis poiketa sinne uudemman kerran joku vloppu ja ottaa käteistä mukaan! Tänään nimittäin jäi ostamatta jotain ihan vain siksi ettei kortti käynyt.=/

    Saunailta oli rentouttava, kiitos vaan.=) Nyt nukkumaan!

    VastaaPoista