18 joulukuuta 2009

Pakkanen paukkuu!




Onpas ollut kylmä viikko! Lapsiperheessä tämä kylmyys on tuonut mukanaan ylimääräistä kiukuttelua, kun raitista ilmaa ei olla päästy haukkailemaan normaaliin tapaan. Äidin on pitänyt keksiä kokoajan lisää tekemistä isommalle ja huijata pienempi nukkumaan päiväunensa sisällä vaunuissa.

Jäälyhtyjä on jäädytelty urakalla ja niistä yritän ottaa kuvia viikonlopun aikana. Yhteen lyhtyyn tyttö keksi tiputella aronian jäätyneitä marjoja. Siitä tulee varmaan aika kivan näköinen!

Päiväkerhon joulujuhlassa ihasteltiin eilen esikoisen esityksiä ja laulettiin "Enkeli taivaan". Viikonloppuna saadaan hakea kauppahallista joulukinkku ihan ilmaiseksi. Se oli tänä vuonna miehen työnantajan joululahja työntekijöilleen. Viime vuosina olen ollut enemmän kalkkunan kannattaja, mutta kai sitä kinkkuakin pitää vähän maistella. Ohjelmassa on myös naapurin pojan synttärit sekä seurakunnan joulujuhla sunnuntaina.

Joulusiivoukset suoritetaan sitten vasta ensi viikon alussa. Tässä taloudessa kun tuo siisteys on hyvin katoavaa...=)

Kirpsakkaa viikonloppua kaikille!


2 kommenttia:

  1. Tänään sain minä postia. Aivan ihana kuva oli tytöistä siinä kortissa! Kiitos!

    Pakkanen on tosiaan paukkunut, sitä aina aamulla miettii, että mitenkäs auto toimii ja pääseekö töihin asti. Me vietimme keskiviikkona lasten kanssa joulujuhlaa. Kyllä vanhemmat pitivät lasten esityksistä!

    Kinkku on muuten hyvää! =)

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä! =)

    Kinkkua (ja varmaan vähän jotain muutaki) on parin päivän päästä maha pullollaan. Ja vuoden alusta taas alkaa laihis...=)

    VastaaPoista