21 tammikuuta 2010

Adi Dassler




Kahden raskauden jälkeen kengännumeroni on kasvanut lähes kahdella! Jalkapöytä on laskeutunut ja jalkani on aikamoinen lättänä. Koska noita kilosiakin olisi jokunen karistettavana, oli käytävä ostamassa uudet lenkkarit. Edelliset ovat vielä hyvässä kunnossa, mutta auttamatta liian pienet!

Toivon todella että näillä lenkkareilla saan taivaltaa monta kilometriä tuntematta kipua. Ongelmani kun on jo pidempään ollut varpaiden puutuminen reippaassa kävelyvauhdissa. Kun puutuminen lenkin edetessä pahenee, alkaa kipu. Ja kipuun loppuu kävelyinnostuskin. =/


Lisää lapsia tähän talouteen ei hankita. En uskalla ottaa sitä riskiä että kengät näyttävät jalassa kohta enemmän suksilta. =)

Pakkasta on 17-astetta, joten lenkki-ilma ei ole ihan paras mahdollinen. Eilen hain sikapiikin itselleni ja kylläpä osasi olla kipeä käsivarsi koko yön! Kipu säteili erikoisella tavalla myös samalle puolelle päätä. Toivotaan että suoja tautia vastaan on nyt hankittu!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa oikein kiusalliselta vaivalta :( Toivottavasti helpottaa pian. Oletko ajatellut olisiko mistään korotetuista pohjallisista apua.

    Myös minä sain käteni melkoisen kipeäksi sikapiikistä ja seuraavana päivänä olin kuumeessa. Toisaalta paranin yhtä nopeasti kuin olin kipeäksi tullutkin.

    Kivaa viikonlopun jatkoa !

    VastaaPoista
  2. Tänään tein ekan kunnon testilenkin ja ainakin uusilla kengillä pääsin pidemmälle kuin yleensä ennenkuin puutuminen alkoi (jotain positiivista!). Nää lenkkarit on tosi tukevat, mutta saatan vielä kokeilla yksiä tukipohjallisia jotka on tullu hommattua aiemmin.

    Mulla helpotti käsikipu vasta kolmantena päivänä piikin saannista. Kai tämä kipu on vaan merkki siitä että jonkinlainen vastustuskyky on saavutettu! =)

    Kirpsakkaa sunnuntaina (kohtahan tuo näyttää jo sen puolelle kääntyvän...). =)

    VastaaPoista