29 elokuuta 2010

Hääpäiväretki

Hääpäivää vietetään vasta ensi keskiviikkona (1.9.), mutta koska lastenhoitajat saatiin tälle päivälle, lähdettiin miehen kanssa kahdestaan Hämeenlinnaan. Kohdevalinta siksi, että jo pitkään on pitänyt käydä hakemassa sieltä heinäseipäitä pientä aidanpätkää varten.

Ihana paikka! Aiemmin ei siis olla siellä käyty, mutta joskus T.i.l.a:ssa taisi sieltä juttua olla. Paikan emännänkin navetassa vilaukselta näin. Aukihan Metsänkylä on vain sunnuntaisin 12-15, eli ei sinne ihan milloin vain mennäkään! Mutta väkeä oli paljon. Ja paljon oli alpakoitakin! Luulin että niitä olisi vain muutama, mutta niitähän oli vaikka minkä värisiä ja kokoisia pari pellollista. ;)

Sisällä navetassa oli IHANA tuoksu! Harmi ettei sitä voinut ostaa. Kaikki eivät näitä "romuja" osaisi arvostaa, mutta itse ahmin katseellani kaikkea mitä ympärilläni näin. Hintavaa olisi kaikki varaosat vanhaa taloa kunnostaessa tuolta ostaa, mutta hyvä bisnes omistajille!

Ja näin ne kuusi heinäseivästä matkustivat meille. Justiinsa mahtuivat autoon kun vähän aikaa niiden kanssa vekslailtiin. Katsotaan kauanko kestää että joku kyhää niistä aidan... ;) Yksi toinenkin juttu tarttui reissusta mukaan, mutta näytän sen vasta kun se löytää oikean paikkansa.

-----
Btw. Edellisen postauksen uraäiti/kotiäiti-mietinnät aiheuttavat nyt entistä enemmän harmaita hiuksia. Sattui nimittäin kohdalle aika täydellinen työpaikka-ilmoitus. Nyt mietin uskallanko sitä hakea, koska jos sen sattuisin saamaan, pitäisi pikimmiten löytää tytöille hoitopaikat (jotka ovat meidän alueellamme todella täynnä - kyselin jo yhdeltä pk:n johtajalta tällä viikolla)... :/



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti