09 elokuuta 2010

Kuumeista arkea

Kuopus korkeassa kuumeessa. Silti jaksaa mennä viilettää. Aamulla olisi pitänyt saada "kypäjä" päähän ja päästä pyöräilemään. Äiti suostui käymään taloyhtiön sisäpihalla kiikkumassa. Ei syö eikä juo. Ihme tauti. Enterovirusta???

Isommalla aika tulee pitkäksi kun ei voida lähteä minnekään. Parhaat kaverit ovat jo hoidossa, tai vielä lomailemassa. Onneksi äiti osti eilen Ikeasta sorminukkeja ja Hello Kitty-vaihe jatkuu...niillä saa aikaiseksi todella mielenkiintoisia leikkejä! Ihmettelen ja sivusta seuraan miten mielikuvitusrikkaita stooreja noilla hahmoilla saa rakennettua - oikein Hello Kittyjen Kauniit ja rohkeat menossa välillä!


Niille ikävöidyille kavereille on kirjoitettu kirjeitäkin. Tyttö täyttää syyskuun lopussa 5v ja kirjoittelee näitä juttujaan ihan omatoimisesti. Välillä haluaa että tavaan apuna, mutta osaa myös itse hämmästyttävän hyvin kirjoittaa tekstiä josta selvääkin saa (pääosin). Onneksi päiväkerho alkaa keskiviikkona ja neiti pääsee sinne kehittämään taas sosiaalisia taitojaan, kun äidin kanssa kotona on niin tylsää.


Viirinauha löytyi lomareissulla Maarianhaminan 'Tyger o sånt' -liikkeestä. Näitä olisi niin helppo tehdä itsekin (jos olisi ompelukone!), mutta laiskuuttani tuskin saisin aikaiseksi kuitenkaan. ;) Jotain sentään kömpelöillä käsilläni olen saanut aikaan. Verhoilin nimittäin yhden vanhan jakkaran...mutta siitä kuvia ehkä myöhemmin.



7 kommenttia:

  1. Ihania Hello Kitty-leluja! Täälläkin tuo vaihe jatkuu edelleen! ;) Oliko nuo siis ostettu Ikeasta? Paljonko maksoi? Pitäis käydä töihin ostelee leluja!

    Toivottavasti, ette kaikki sairastu kuumeeseen. Vaikkakin kuumetta on kai liikenteessä.

    Saitko sen jakkaran siis jo laitettua? Meillä jäi kesken se niittipyssy asia! Vieläkö tarvitset sitä?

    VastaaPoista
  2. Ikeasta ostin sorminuket. Hello Kittyt on rakkaudella haalittu millon mistäkin. Pääsiäisenä myytiin Hello Kitty-suklaamunia ja niiden sisältä löyty aina yks hahmo. Sit ainaki Prisma myy Hello Kitty keksejä, joista aina yhdestä paketista saa 3 hahmoa. Tosi pieniä ne on, helposti imuroitavia. ;)

    Sokos myi noita suklaamunia alkukesästä vielä halvemmalla, mutten tiiä oisko niitä siellä enää. Käy ostamassa niitä isot kasat töihin ja "pakota" kaikki syömään niitä että saatte lapsille leluja! ;))))

    Sain jakkaran laitettua. Ostin vloppuna niittipyssyn ihan omaksi. Ei kaatanut budjettia, kun maksoi huikeat 6,95€. :) Tuoli on nyt verhoiltu, mutta sen nurkat teetti ylimäärästä päänvaivaa, enkä oo niihin ees 75% tyytyväinen. Voi olla että revin vielä koko kankaan irti ja teen homman uudelleen.

    VastaaPoista
  3. Ompas teillä taitava kirjoittaja ! olisikohan äitiinsä tullut !
    Kiva kuulla teidän touhuja :)

    Ja tietysti pikaista paranemista, että pääsette laittamaan kypäjän päähän ja rilluttelemmaan.

    Vilk, vilk ja mukavaa viikkoa !

    VastaaPoista
  4. Kiitos kiitos. ;) Tänään oli vaan laitettava kypäjät päähän ja tehtävä pieni lenkki parin korttelin ympäri. Muuten ois hajonnu pää, sekä äidillä että pikku-potilaalla. Kuume siis jatkuu edelleen, mutta reipas sairastaja meillä on!

    Työniloa sulle!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa,että 5-vuotias kirjoittelee jo. Meillä tytöt jo isoja,joten Hello Kittyjä ei enää ole. Itse kyllä odottelen myyntiin niitä ja varsinkin HK-paahdinta,se on aika hieno!
    Teidän kesään on mahtunut näköjään kaikkea kivaa.
    Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  6. No, empä taida mitään suklaamunia nyt ostella. Katotaan sitten seuraavana pääsiäisenä. Olen kyllä ihastellut sellaista Hello Kitty-taloa prismassa. Aika ihana! Onkohan kuinka kestävä, jos miettis töihin sellaista?

    Hyvä, että olet saanut tuolin jo kuntoon. Olisinhan mä voinut tulla niittipyssyn kanssa kylään! =)

    VastaaPoista
  7. En kyllä osaa sanoa sellaisen talon kestävyydestä...en oo tainnu koskaan läheltä sellasta nähdä. Pieniä osiahan niissä monesti on, mutta ois varmasti aika suosittu!

    VastaaPoista