07 syyskuuta 2010

Heti mulle kiitos.


Jommat kummat haluaa hän. El naturalistan kengät on niin herkkuja! Ja niin kalliita. :( Yhdet oon raaskinu elämäni aikana ostaa, mutta ne on kävelykenkämalliset. Nyt tekis mieli tällasia varrellisia. Kivat myös talvella, koska pohjat on sen verran rouheat ettei jäiselläkään kelillä liukastu kovin helposti.

Vielä kun osaisi päättää minkä värisenä nuo ostaisi! Ja kummat noista! Ja vielä kun joku ystävällisesti sponsoroisi mulle ne... :)



4 kommenttia:

  1. Mulla on noi ylemmät punaisena! Puoli vuotta mietin, että raaskinko ostaa. Kalliit kengät olivat, mutta tyytyväinen ostokseeni kyllä olen ollut! Kattelin keväällä kesäkenkiä, mutta mieheni ystävällisesti kyseli, että eikö yhdet kalliit kengät riitä! =) Todellisuudessa ei riitä, mutta katon tilannetta ens keväänä uudestaa! ;)

    VastaaPoista
  2. Onko! Voi vitsit, nyt oon kyllä kade! ;) Ostitko Kenkärevosta? Ne ainaki myy el naturalistaa Treen seudulla.

    Mun synttärit lähestyy uhkaavasti...pitäsköhän vinkata tällasesta lahjavaihtoehdosta tolle siipalle? ;)))

    VastaaPoista
  3. Jep, kaapista löytyy! =) Ostin tammikuussa keskustasta, olisko sitten ollut kenkärepo, varmaan. Olin hammaslääkäristä tulossa, otettiin viisaudenhammas irti. Vähän niin kuin lohdutukseksi siitä kivusta ostin kengät. Myyjä hymyili, kun sössötin tuppo suussa, et haluun tollaset kengät. :)

    Kannattaa ehdottomasti esittää toivomusta, miehet tykkää, kun sanoo mitä haluu lahjaksi ja vielä parempi jos itse käy sen vielä hakemassa. Näin ainakin meillä!

    VastaaPoista
  4. Jaa-a, mitähän kipua mun pitäs kärsiä että saisin nuo popot? ;)) Hammaslääkäriin en kyllä aio mennä lähiaikoina! :)

    Pitääpä käydä kenkäkaupoissa rundilla ja testaamassa oikea koko. Sit ois vielä helpompi vihjata lahjatoive... :)

    VastaaPoista