17 lokakuuta 2010

Makkarit vaihtoon!

Jo jokunen viikko sitten tehtiin tyttöjen kanssa makkarinvaihto. Neidit saivat leikeilleen (ja tavaramäärälleen!) lisätilaa. Tässä siis vanhempien makuuhuone tätä nykyä. Valkoinen hyllykkö on vielä seinällä tyttöjen huoneen ajoilta, koska en vaan ole löytänyt sille vielä sopivaa paikkaa huoneiden vaihdon jälkeen. Onhan se tossakin ihan jees, mutta jotain sen kaveriksi pitäisi keksiä jos tuohon jää. Myös feikkikristallikruunu on tyttöjen, mutta kelpaa mullekin. Tuskin sen paikkaa enää vaihdellaan.

Tämä pienempi makkari on talvella tosi kylmä. Patteria on huoltoyhtiön toimesta käyty korjailemasta moneen otteeseen, mutta se on edelleen joko haalean kylmä tai tulikuuma. Valitsen mieluummin ensimmäisen vaihtoehdon ja nukun viileässä huoneessa lämpimien peittojen alla. Nuo patteriputket ärsyttävät kosmeettisella hirveydellään, mutta minkäs teet - insinöörit eivät kai omaa silmää kauneudelle ainakaan työssään. ;)

Vanha lipasto on lapsuudenkodistani ja toimittanut hoitopöydän virkaa minun ja sisarusteni ollessa pieniä. Tuskin on kuitenkaan vaipanvaihtopaikkana ollut, koska ergonomisesti aika kipeä ajatus selän kannalta! Luultavasti ollut vauvan vaatteiden yms. säilytyspaikka.

Matkalaukun taas olen kinunut pikkuveljeni asunnon kanahäkkivarastosta. Hänen asuntonsa edellinen asukas oli sen sinne jättänyt! Laukun avaimet ovat tallessa, eli ihan toimiva peli vielä.

Eilen otin projektikseni hoitaa kenkäkaaos eteisestä ja siinä onnistuinkin. Katsotaan kauanko tätä ihanaa järjestystä saan pidettyä yllä. Myös oma ja osa taloyhtiön piha-alueestakin tuli haravoitua ja saatanpa jatkaa urakkaa vielä tänäänkin. Nuorempana inhosin sydämestäni kyseistä hommaa, mutta näin "vanhalla iällä" se on ihan kivaa puuhaa...jos sen saa tehdä rauhassa ja ilman samanaikaista lastenvahdintaa.


2 kommenttia:

  1. Heissan! Kyselit siitä jalkalampusta? Tilasin ellokselta, kun sattui olemaan sellanen -40% etuseteli. Ja varjostin oli siinäkin jättikokoa, mutta vaihdoin sen heti kotona toiseen. :)

    Ihanat tikkaat näkyy sielläkin olevan.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Teija infosta! Itse asiassa samaa Elloksen lamppua aikaisemmin katselinkin, mutta jäi tilaamatta juurikin sen varjostimen takia.

    Mutta pitääpä taas odotella sieltä hyvää tarjousseteliä ja laittaa pukille infoa asiasta...;) Viimeisimmän etusetelin "tuhlasin" lapsen kurahaalariin ja jouluiseen mekkoon. :)))

    VastaaPoista