01 lokakuuta 2010

Nukkekoti ja kenkiä



Tässä se nyt on. Esikoisen 5-vuotislahja. Muistan aina itse toivoneeni pienenä nukkekotia, koskaan sitä saamatta. Mielestäni tämä oli kaunein löytämäni, vaikkakaan ei niin iso ja monihuoneinen kuin joku toinen. Mutta eipä meidän neliöihin tämän isompaa mahtuisikaan. Sisälsi kalusteet ja perheen sain tingittyä kaupan päälle! Loistavat kaupat siis. Ja vielä kun ei itse tarvinnut maksaa mitään...mummo ja pappa ostivat tämän lahjanaan. ;)



Tänään käytiin tyttöjen kanssa pitkästä aikaa Ideaparkissa. En ole käynyt siellä kuukausiin, kun ei ole ollut mitään varsinaista syytä siihen. Nyt oli, kun piti löytää vanhemmalle neidille talvikengät. Meinasin jo sortua perinteisiin Vikingin goretexeihin, mutta poikettiin vielä Stadiumiin ja sieltä löysin kympin halvemmalla Timberlandin goret!


Okei, Timberland on poikien merkki...kai. Mutta eikös nuo nyt mee tytöllekin?! Aitoa nahkaa ja tosi jämäkän tuntuiset. Nuo ns. kaupunkikengät, feikki-UGGit piti ostaa myös, kun halvalla sai.

Viikonloppuun laskeudutaan imuroiden. Mistä tuota roskaa ja pölyä meille aina tulee?

4 kommenttia:

  1. Ihastuttava nukkekoti! Viime viikonloppuna juuri pyörittelin omaa nukkekotiani vanhempieni vintillä ja tuumin, että mitä sille pitäis tehdä. Se on sellainen vanha ja kulunut. Missä lie edes kaikki kalusteet! Jätin sen kuitenkin vielä sinne vintille säilöön.

    Tuumin aina tuota samaa, että mistä sitä pölyä ja roskaa voi kertyä niin paljon kahden ihmisen taloudessa! Ajattelin siivoilla vasta huomenna. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Nuo nukkekotien kalusteet on kyllä tosi tyyriitä! Sen takia tää versio oliki helppo, ku kaikki oli samassa paketissa. Ja vaihtelua saa sit ostamalla uusia kaluja joskus myöhemmin.

    Täällä on nyt imuri laulanut ja eletään siivouksen jälkeistä euforiaa...kunnes jälleen (huomenna!) huomaan uusia roskia lattialla. ;)

    BTW. Ei Timberland pelkkä poikien merkki ookaan. Kävin varta vasten niitten sivuilla asiaa tutkimassa ja siellähän oli vaikka mitä pinkkejäki kenkiä nimenomaan neideille. ;)

    VastaaPoista
  3. Ihana nukkekoti !!!

    Hei tytöt, musta tuntuu että ihan pian alkaa pölyn ja roskan määrä olemaan vähäinen...aamulla pimeää....päivällä pimeää...illalla pimeää...kynttilät palamaan ja ollaan armollisia itselemme.
    Vaikka onhan se vasta siivottu koti kyllä ihana.

    Mukavaa Tampere päivä viikonloppua !

    VastaaPoista
  4. Ollaan armollisia joo. ;) Pitäisköhän (vielä kun sitä pimeää ei riittävästi oo) kulkea sisälläki aurinkolasit päässä...sillai välttyis näkemältä kyllä monenlaista likaa. :)

    VastaaPoista