26 syyskuuta 2010

Viis vee


Ohi on. Nimittäin esikoisen kaverisynttärit! Huh ja hei sanon minä. Oli siinä hulinaa ja vilinää, mutta selvittiin. Ohjelmassa oli tietysti lahjojen avaamista ja ihmettelyä, herkuttelua, ongintaa, pakettileikkiä, juoruakkaa ja isin huolella valmistama sorminukketeatteri-esitys. Lopuksi taisi osa porukasta pelata Afrikan tähteäkin hetken. Homma pysyi hanskassa ja riehuminen estettiin riittävällä ohjatulla toiminnalla. ;)

Odotetuin ja hartaasti toivottu lahjakin saatiin, nimittäin nukkekoti. Nyt on sitten herkkuja vieläkin kaapit pullollaan, koska lapsivieraisiin ei uponnutkaan niin paljon syöminkejä kuin olin kuvitellut! Kukakohan ne kaikki sitten syö....? :)

Nyt jalat ylös ja huilaillen loppu ilta. Flunssaakin taitaa pukata, mutta toivon viimeiseen asti että runsas D-vitamiinin tankkaus olisi suojanani.






4 kommenttia:

  1. Onnea esikoiselle! Kaverisynttärit... voi sitä hulinaa ja vilskettä :) Sama vaiva täällä, funssaa pukkaa, nenä tukossa... ja aurinkohattu-uutekin loppui pahus kesken...

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! ;) Vuoden päästä taas sama show edessä, mutta sitä odotellessa juhlitaan välissä kuopuksen 2-vee synttärit (tammikuussa)...niihin ei onneks vielä noita kavereita tarvi kamalasti kutsua. ;)

    VastaaPoista
  3. Rutkasti onnea synttärisankarille. Herkut näyttää kyllä hyvältä! Paljon olitte keksineet ohjelmaa, mutta varmasti se kyllä auttaa siihen, että sitä hulinaa ei tule. Eiköhän ne herkut sieltä pikkuhiljaa katoa jonnekin! =)

    Toivottavasti et saa mitään pahaa ja pitkäkestoista flunssaa! Sitä on liikkeellä!

    VastaaPoista
  4. Kiitti vaan. ;)

    Itse asiassa yksi ohjelmanumero tosta jäi mainitsematta epähuomiossa, nimittäin aasinhännän kiinnityskin oli hilpeyttä aiheuttava pala ohjelmaa. :)

    VastaaPoista