25 marraskuuta 2009

Huopikkaat, huopikkaat...

Nämä ihanuudet löysivät meille tiensä viime viikonloppuna. Olen pitkin syksyä harmitellut, kun tuon 10-kuisen jalat olivat aina (pakkasilla) ulkoilun jälkeen kylmät. Toppatossut eivät villasukan kanssakaan riittäneet ja isosiskolta perityt kengät olivat vielä liian isot eivätkä pysyneet jalassa.

Jämsän seudulla sijaitsee ainakin kolme huopatehdasta, joiden tuotosta nämäkin koon 21 huopikkaat ovat. Ovat todella helpot laittaa lapsen jalkaan, eikä varpaita varmasti palele! Sen verran on kasvunvaraa, että väliin mahtuu villasukkakin kovilla pakkasilla. Niitä odotellessa siis...




Meillä viuhahtelee tällainen pieni kiitäjä. Viime viikolla tämä huippuhieno taito opittiin ja sitä reenataan jatkuvasti lisää! Pienistä vastoinkäymisistä ei lannistuta yhtään, vaan aina noustaan ja jatketaan yrityksiä. Tömähdellään milloin pyllylleen ja milloin nenälleen. Mutta kun vauhtiin päästään eikä suurempia esteitä osu reitin varrelle, saatetaan edetä jo muutama metrikin! Ikää 10,5kk. Saman ikäisenä ovat meidän molemmat neidot lähteneet kävelemään.




Eilen saapui postissa tämä komistus. Päätin hommata meille kunnon kaffekoneen ja jahkasin tämän ostoa pitkään, mutta olen tyytyväinen päätökseen. Itse en kahvia juo ja mieskin litkii sitä töissä niin paljon, että keitin meillä porisee oikeastaan vain viikonloppuaamuisin ja vieraiden tullessa. Onneksi otin harjattua terästä olevan mallin. Tässä ei näy sormenjäljet!

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Minä en osaa kirjoitta niin hyvin suomeksi, ymmärrätkö jos kirjoittan ruotsia??

    Vad kul att du vill vara med i min tävling:)

    Vilka söta tofflor du hittade till din lilla!

    Hauskaa viikonloppua,

    PS du kan skriva till mig på finska, jag förstår bättre än vad jag stavar på finska;)

    Halein Jenny

    VastaaPoista
  2. Hej Jenny!

    Jag visste inte att du kan finska! =) Jag förstår svenska och kan även skriva det, men inte so bra än när jag var yngre...=)

    Du skriver jättebra finska!

    Ha en mysig veckoslut också!

    Kram, Hanna <3

    VastaaPoista