08 marraskuuta 2009

Joulun Lapsi


Toista vuotta peräkkäin olemme perheenä ottaneet osaa Patmos Lähetyssäätiön joulu-operaatioon. Tarkemmin voitte tutustua kampanjaan heidän omilla sivuillaan. Tänä vuonna kohteena ovat romanialaiset lapset. Kasasimme yhdessä joululahjan 4-vuotiaalle tytölle. Pakettiin sai oma nelivuotiaamme valita kaupasta mieleisiään vaadittuja tarvikkeita; mm. pitkähihaisen paidan, pipon, hanskat, nuken, hygieniatarvikkeita, värit ja värityskirjan jne.

Vielä ehtii mukaan! Haastan siis jokaisen blogiani lukevan. Jos et enää ehdi kasata konkreettisesti omaa pakettia, voit koota sen myös virtuaalisena ja lahjoittaa haluamasi summan rahaa. Menevät varmasti tarpeeseen!

Kun taas alkaa kaupat olla pullollaan joulukrääsää ja lapset pläräävät lelulehtiään kiilto silmissä, on hyvä muistaa niitä joilla asiat eivät ole ihan niin hyvin kuin meillä. Ja aika monta turhaa lahjaa voisi joskus jättää ostamatta ja lahjoittaa niihinkin kuluvat rahat tarpeessa oleville. Hyviä keräyskohteita on toki muitakin, mutta tässä yksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti