17 marraskuuta 2009

Kuka sammutti valot?


Voi tätä synkkyyttä, sumua ja harmautta! Viime viikolla saimme nauttia lumesta, pulkkamäestä ja valoisammasta marraskuusta, mutta taas palattiin tähän masentavaan ilmanalaan. Kuviakin on sisätiloissa niin tuskallista ottaa tällä valomäärällä ja pyydän anteeksi niiden huonoa laatua, mutta parempaan en vain pysty!



Jokunen viikko sitten ajelimme Espoon Ikeaan ja sieltä ostimme Granemon kaapin eteiseen. Se todella ajaa asiansa, sillä sisälle mahtuu tosi hyvin lasten talvivaatteita ja onpa siellä tilaa myös äidin eniten käyttämille laukuille.





Nuorimmaisemme on oppinut seisomaan ilman tukea ja muutaman askeleenkin jo ottaa! On niin ihana seurata tuota kehitystä. <3

Tätä syksyä varjostaa tietysti myös tuo paljon hehkutettu sikainfluenssa. Eilen pienempi tytöistä sai rokotteen ja isomman vuoro on viikon kuluttua. Toivotaan että ehtivät vaikuttaa ennenkuin tauti meihin iskee. Emme ole täysin linnoittautuneet neljän seinän sisälle. Esikoinen käy normaalisti päiväkerhossa ja kuorossa, mutta kauppoihin en ehdoin tahdoin lähde lapsia tällä hetkellä roudaamaan.

Joulua ei vielä suuremmin olla suunniteltu. Päätetty on, suvun kesken, että tänä vuonna aikuisten kesken ei vaihdella lahjoja. Lahjotaan vain lapsia. Aikuiset pääsevät joulutunnelmaan muilla keinoin. Aatto aiotaan viettää oman perheen kesken kotona ja ajella sukuloimaan sitten välipäivinä. Uusi Vuosi vaihdetaankin sitten serkkuni häissä, joten ohjelmaa sen suhteen ei tarvitse itse kehitellä!


2 kommenttia:

  1. Kiitos! Ja halpa myös.=) Saattaa ensi kesänä saada pintaansa vielä kerroksen valkoista maalia, koska nyt väri on läpikuultava.

    VastaaPoista