06 marraskuuta 2009

Perjantaipullaa


Piiiiitkästä aikaa päivittämässä Huitsin Nevadaa. Hetken tauko on johtunut monesta asiasta. Varmaan enimmäkseen syysväsymyksestä, mutta eipä ole juuri uutta kerrottavaa/kuvattavaa tässä huushollissa ollutkaan. Nyt alkaa pahasti näyttää myös siltä, että sisustuspainotteiseksi tarkoitetusta blogistani on tulossa leivontapainotteinen hyvää vauhtia.=) Tämä pimeys ja syys saa ainakin oman sokerinhimoni kasvamaan...

Yllä kuva perjantaipullista. Ohje on hyväksi havaittu ja kopioitu TaikinaTaivaasta. Tarjuska tekee taikinastaan 20 megapullaa. Minun tyylilläni pyörittelen samasta taikinamäärästä 36. Todella herkullisia!!




Jatkuva hämäryys ja pimeys on nyt hetkeksi vaihtunut myös ihanaan valkeuteen! Lunta on tullut koko päivän ja edelleen satelee, kuten kuvasta näkyy. Aamulla kokeiltiin lasten kanssa jo pulkan ja liukurin luistoa ja hienosti onnistui, vaikka nurmikko alta vähän paistoikin.

Viikonlopun ohjelmassa on meidän 4-veen kuoroharjoituksia ja ensiesiintyminen Isänpäivänä. Tätä spektaakkelia ovat tulossa seuraamaan myös miehen vanhemmat ja sisarukset siippoineen. Pöytävaraus paikallisesta ravitsemusliikkeestäkin on tehty, joten ruoanlaitto saa sunnuntailta jäädä. Kahvitellaan sitten Rakkauskakun kera meitillä lounaan jälkeen. Tättähäärälle kiitos reseptistä! Tätä on jaettu eteenpäin todella paljon! =)

Oikein rentouttavaa viikonvaihdetta kaikille!



1 kommentti:

  1. Ole hyvä HaHa! Rakkauskakku on kyllä niin hyvää! Vatkaan valkuaiset aika kovaksi ja heti, kun otan pohjan uunista niin leikkaan sen puoliksi ja irrotan jo toisen puolen lautaselle. Kyllä se aina vähän murenee, mutta mielestäni se ei haittaa! Kakku saa muutenkin olla sellainen ei huolitellun näköinen.

    Marianne viittasi paljastuksissa niihin tunnustuksen yhteydessä oleviin paljastuksiin! Ei siis mitään muuta paljastettavaa minulla! =)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista