07 helmikuuta 2010

Äiti vaihtoi vapaalle!





Arvatkaas missä minä vietin viikonloppuni?

Haaveilin perjantaina pienestä irtiotosta. Tämän kotiäidin arjen unohtamisesta edes hetkeksi. Ja haaveet kävivät toteen nopeammin kuin osasin kuvitellakaan! Perjantai-iltana varasin hotellin ja ostin junalipun. Lauantaiaamuna VR puksutti mamman Helsinkiin! Kodista ja lapsosista jäi huolta kantamaan ukkokulta.


On shoppailtu, syöty LÄMPIMIÄ ruokia, herkuteltu, löhöilty sängyssä tv:tä katsoen (ei lastenohjelmia!), lilluttu vaahtokylvyssä, luettu aamun lehti ja nautittu runsas aamiainen ilman keskeytyksiä. NAUTIN yksinäisyydestä, hiljaisuudesta. Kuten tavallista, vieraassa paikassa en osannut nukkua kunnolla, mutta levätty on silti - ainakin henkisesti.

Tänä aamuna päätin vielä hurauttaa Ikean ilmaisella bussilla sisustusostoksille. Aikamoinen extreme-matka siitä tulikin. Bussista puhkesi nimittäin rengas ja siellä sitä sitten Kehä ykkösen varressa odoteltiin yli puoli tuntia uutta bussia! Mutta hyvin ehdin silti löytää kaiken tarpeellisen Ikeasta: valokuvakehyksiä, kylppäriin maton, kynttilöitä, servettejä...ja tietysti nauttia myös maittavan lihapulla-aterian ja ihanaisen pehmiksen. Olisi NIIN tehnyt mieli ostaa mukaan Ystävänpäivä-kakku (sellainen vaaleanpunainen marsipaani-ihanuus), mutta eihän se olisi junamatkaa kotiin asti hyvänä säilynyt. =/

Tauko kotiarjesta teki hyvää ja olisin kieltämättä viihtynyt reissussa pidempäänkin, mutta hyvä näinkin! Nyt taas jaksaa vaipan vaihtoa, syöttämistä, nukuttamisia jne.jne.

Antoisaa viikkoa meille kaikille!


2 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa! Kiva, kun olette päässyt hemmottelee itseäsi. Tekee varmasti hyvää päästä välillä kotoa muualle!

    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, hyvää teki! =) Täytyy ottaa pian uusiks. ;)

    VastaaPoista