02 helmikuuta 2010

"Kevyet" Runebergit



Väänsinpä tuossa torttuja. ;)

Perjantaina kun sitä taas vietellään tuota päivää Runebergin. Tällä kertaa muokkailin reseptiä pikkasen kevyempään suuntaan ja korvasin margariinin kokonaan kermaviilillä. Myllyn Parhailta tällasen reseptin löysin. Ihan ok makuisia, mutta kai niistä parempia sais kun käyttäis PALJON rasvaa ja sokeria!

Lumitöissä on tänään kulunut kalori jos toinenkin, joten kyllä sitä nyt yhden tortun uskaltaa tällä huhkimisella ottaa! Pulkkamäessä ei oikein liiasta lumesta johtuen luistanut, mutta toinenkin syy selvisi kun päästiin kotiin saakka eikä esikoiselle ruokakaan maistunut. Kuumettahan hällä, eli meillä tautiputki jatkunee. Toivon vaan ettei oksutautia, jota nyt on ollut liikenteessä kuuleman mukaan.

2 kommenttia:

  1. Olet jaksanut tehdä torttuja, en ole vielä koskaan itse tehnyt runebergin torttuja. En oikein edes tykkää niiden mausta!

    Kyllä niitä kaikkia tauteja on taas liikkeellä! Onneks itse on saanut olla aika terve! Possupiikin kävin viime viikolla hakemassa, ettei sitten tulis sekään tauti.

    Koskas ajelette tyttöjen kanssa meille kylään? Olis kiva nähdä taas pitkästä aikaa! =)

    VastaaPoista
  2. Tämä taisi olla toinen/kolmas kerta kun itse torttuja tein. Kaupan tortuissa en tykkää manteliuutteen (?) mausta, siksi teen mieluummin ilman sitä. Nämä olivat muuten paljon parempia jääkaappikylminä!

    Ollaanpa yhteyksissä vielä tuosta tapaamisesta! Meille kyllä sopii lähes milloin vain, kunhan parannutaan.

    VastaaPoista