03 helmikuuta 2010

Pinkkiä ja palloja!


Nämä ihanuudet tilasin Ellokselta molemmille tytöille. Vielä eivät samassa huoneessa nuku ja 1-vuotiaallehan tämän kokoiset lakanat ovat vielä aivan liian isot, mutta joskus tulevaisuudessa voisi tulla tappelu (voin kuvitella), jos vain toiselle on "ne ihanat vaaleanpunaiset pallolakanat"! Ja voihan näitä äiti ja isikin lainata ennen sitä... ;)



Kuivista käsistä taitavat kärsiä lähes kaikki näin talvisin. Monenlaista rasvaa ollaan miehen kanssa käsiimme läträtty, mutta mikään ei oikein ole kunnolla auttanut. Syksyllä ostin Body Shopista hamppurasvaa kuivia ja halkeilevia kantapäitä varten ja se oli todella tehokasta.

Samaan sarjaan kuuluu myös käsirasva ja ilmeisesti myös kasvorasva. Rasvan tuoksu on aluksi aika voimakas, mutta kuivuttuaan muuttuu miedommaksi ja tuoksuu tosi hyvältä! Toivotaan että tämä tökötti nyt vihdoin tehoaa käsiin, joita kotiäitinä tulee pestyä aika usein.

Putelin alla Pentikin sydänpyyhkeet, jotka ostin tytöille. Samoja pyyhkeitä löytyy myös vaaleansinisenä ja -punaisena. Olen lähetellyt niitä ystävien vauvoille (joita on viime kuukausina syntynyt aika monta!).

Jostain syystä sain tänään annoksen siivousenergiaa ja täällä on jo imuroitu ja pesty lattiat. Jos vielä pölyt pyyhkäisen niin eipäs tarvitse viikonloppuna siivoilla!


2 kommenttia:

  1. Heippa, eksyin tänne eka kertaa. Ihana blogi sinulla :) Minä sain juuri 31vee lahjaksi noita sydänpyyhkeitä. Ja pitääkin laittaa muistiin tuo käsirasva, kädet on tosi kuivat minullakin.
    Laitan sinun blogisi listalleni, jos on ok?
    Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Linda! =) Eksyä saat uudelleenkin.=)
    Ilman muuta saat linkittää blogini!

    VastaaPoista