02 elokuuta 2009

Banaanikakkua


Tähän kakkuun uppoavat meidän taloudessa aina ne tummuneet banaanit, joita kukaan ei halua enää syödä.



100 g margariinia
3 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
0,5 dl kermaa tai maitoa
2 banaania


Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.
Vatkaa munat yksitellen joukkoon.
Sekoita joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä muussattu banaani ja kerma/maito vuorotellen.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 150 asteessa n. tunti. (Tällä kertaa pidin kakkua uunissa 1h 20min).


2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä! Meilläkin on useasti tummia banaaneja joita kumpikaan ei halua syödä! Seuraavista banaaneista taidan tehdä kakkua. Kiitos vinkistä! =)

    VastaaPoista
  2. On mulla sit yks banaanimuffinssi-ohjekin samaan tarkotukseen...jos joskus kiinnostaa.=)

    VastaaPoista