14 elokuuta 2009

Voimaannuttavaa viikonloppua!


Ihanaa että tänään on perjantai! Viikko on mennyt nopeasti, mutta erityisesti tänään olen aivan poikki. Yöunet lasten valvomisten takia ovat todella vähissä. Toivon ensi yöksi parempaa, koska huomenissa starttaamme mummolaan.

Suunnitelmissa on poimia marjoja (pappa tietää parhaat marjapaikat!), käydä soutelemassa (esikoiselle ostetut pelastusliivit saavat vihdoin käyttöä) ja omissa suunnitelmissani on myös käynti (yksin!) Witikkalan Kartanossa. Sinne mennään sekä ihastelemaan että ehkä myös löytämään jotain pientä kivaa.



Vanhalle pesukoneelle sanomme jäähyväiset tänään. Korjaaminen olisi tullut maksamaan lähes uuden koneen verran, joten teimme eilen kaupat uudesta masiinasta. Toivon mukaan se kestää edes sen kahdeksan vuotta mitä edellinen!

Kuvissa muuten vanhat A-tikkaat, jotka legendan mukaan on tehnyt oma pappani. Monessa ovat olleet mukana, mutta sehän tekee niistä vain entistä kauniimmat! Olleet meillä kotona olohuoneen ja makkarinkin koristeena. Viimeiseksi apuna leikkimökkiprojektissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti