11 elokuuta 2009

Porin valu


Koska ikivanha, kotoani peritty lättypannu on vuosikaudet lojunut pölyttymässä kattilakaapissa, piti se saada uusiokäyttöön. Muistaakseni jossain toisessa blogissa olen törmännyt tällaiseen ideaan ja halusin kokeilla samaa. Mielestäni nätti ja myös turvallinen - varmasti tulenkestävä - kynttilän alunen!







Samalle pannulle mahtuu seitsemän kynttilää, isompaa tai pienempää. Tämä tulee iltojen pimetessä olemaan kovassa käytössä!



Mitä ilmeisimmin pannu on siis Porin Valun valmistama. Olisikin mielenkiintoista tietää vieläkö näitä Porista saa? Ja mitä numero 2 logon alla tarkoittaa?

3 kommenttia:

  1. Etsin googlen avulla porin valusta tietoja ja päädyin tänne. Tuo numero tarkoittaa kokoa, sillä näin itse numeron 4-pannun, ja se oli isompi.

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Mielenkiintoinen tieto - kiitos siitä! =)

    VastaaPoista
  3. Juu kokoahan se tarkottaa ja ei Porinvalu ole tehny kun 2002 viimeks PorinMatti uunia,liekö sekin jo uudennäkösempi kuin vuosikymmeniä sitte,mutta mulla on vielä tossa levyllä PÄIVITTÄIN käytössä Porinvalu 3 tavallinen paistinpannu ja vanhas navetan seinillä useita pannuja että kyl riittää!!

    VastaaPoista