19 elokuuta 2009

Viherpeukaloiden sukua?

Tämä postaus sopisi paremmin tuonne paskamutsi-sivustolle, mutta näettepä nyt miten etevä näissä viherasioissa olen....

Kukkakauppias sanoi, että tämä kukka (lankaköynnös?) on helppo pitää elossa kun sitä vain muistaa kastella. No, kasteltu on, mutta näyttääkö olevan hengissä? Onkohan vielä elpymisen suhteen toiveita? Jos se vaikka vaan vähän lepäilee pitkän kasvukauden päätteeksi ja alkaa uuden kasvun piakkoin? =)
Pakko oli reppana siirtää ulos, kun alkoi keittiön lattia olla sen verran täynnä pieniä kuivuneita lehtiä.



Allaoleva pussilakana on aika vanha. Luulen, että se on pikkuveljeni äitiyspakkauksesta (vm.-81). Miss Betty Button siinä lukee ja lapsihahmoja on aika monta erilaista. On sen verran hyvää puuvillaa, että on kestänyt kaikki nämä vuodet tosi hyvänä ja nyt toimii meillä pienimmän peittona. Retroa, etten sanoisi!





2 kommenttia:

  1. Oho :- Vähän on huonossa hapessa lankaköynöksesi. Toivoa ei kait saisi heittää kaivoon lue roskiin, mutta melkein mieleni tekisi sanoa että ei taida elpyä.
    Ei kun uutta kukkaan ruukkuun...

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta.=) Voipi olla etten hommaa enää yhtään uutta kukkaa tähän talouteen. Tasan kaksi kukkaa (nimistä ei tietoakaan!) oon saanu pidettyä elossa jo monta vuotta, mutta ne sainkin aikoinaan pistokkaina. Osaan tappaa myös kaktukset, joten kai se on kohta siirryttävä muovisiin versioihin.=)
    Joko kastelen liikaa tai liian vähän.

    VastaaPoista