18 elokuuta 2009

Oma koti kullan kallis


Kun meille astuu ulko-ovesta sisään, nenä osoittaa aikalailla suoraa tähän tekstiin vastakkaisella seinällä. Pitkään mietin mikä olisi meille sopiva seinäteksti, enkä halunnut sellaista joka löytyisi joka huushollista. Carpe Diem on ihan kiva, ei siinä mitään, mutta halusin jotain muuta.

En enää jaksa muistaa missä tähän lausahdukseen törmäsin, netissä kuitenkin. Se tuntui omalta ja tilasin sisustustarran Art4U:sta viime kesänä. Toimitus oli nopea ja tarra oli suhteellisen helppo kiinnittää. Epäilen kuitenkin suuresti, että sen irti saaminen ilman maalipinnan vaurioitumista on mahdotonta. Mutta irti sitä ei tarvitse saadakaan!

Jos kuva on epätarkka, tekstissä lukee "Be it ever so humble, there´s no place like home". Ja vapaa suomennos: "Olipa miten vaatimaton tahansa, ei ole parempaa paikkaa kuin koti".

Tähän tekstin alle olen jo pitkään halunnut löytää sopivan kaapin. Valkoisen, n.130cm korkean. Olisi ihana jos löytyisi vanha aarre, mutta ei uustuotantoakaan tyrmätä. Jos tiedät mistä sellaisen voisin löytää, kerrothan? Kaappiin sijoittaisin eteiseen liittyvää tavaraa...eli siis sitä pipoa, lapasta, huivia jne.jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti