21 syyskuuta 2009

Bling-Bling

Olohuoneemme on suorastaan huutanut uusia valaisimia sitten viime kesäisen muuttomme, mutta niitä oikeita ei vain ole löytynyt. Huone on pitkän mallinen ja väliaikainen lamppumme ei ole riittänyt valaisemaan huoneen toista päätä. Pimeiden tullen oli siis pakkokin saada lisää valoa taloon.

Kodin 1 auttoi meidät tämän vaikean vaiheen yli kun viime viikolla löysimme sieltä feikki-kristallia arkeamme juhlistamaan! Näitä ostettiin siis kaksin kappalein, molemmat -50% ja vielä lisäalena kanta-asiakkaan ominaisuudessa saatu etu! Nyt on muuten valoa etten sanois! Molemmissa on 5 halogeenia ja lähes häikäisee.



Kuvasarja kertoo "rauhallisista" kuvaussessioistani kaiken. Turha luulla, että tässä taloudessa asetellaan esineitä otolliseen valoon ja asentoon tunti tolkulla. Kuvat on otettava äkkiä, jos niitä haluaa ottaa! Muuten käy näin. Tai ehkä äiti ei vain tajunnut jutun jujua, eikä osannut kuvissaan tuoda esiin purkin kauneinta kulmaa? =)

Purkkakaupasta
tilasimme loppukesästä kavereiden kanssa isolla porukalla yli 7kg purkkaa ja pastilleja. Kamala määrä, mutta tuli aika kivuttomasti kasaan ja saimme tilauksen ilman toimituskuluja. Suosittelen talouksille, joissa xylitol-tuotteita kuluu paljon. Purkin kangaskansi on Marjamäen Pajutilalta.


3 kommenttia:

  1. Teillä on ihan paras stylisti järjestämässä parhaat kuvakulmat :)) Ihana pikkuinen !

    Ja noiden kristallien alla kelpaa paistatella !
    I Love !

    VastaaPoista
  2. Meillä on kyllä aika lailla ihanin stylisti mitä maa päällään kantaa! <3

    Kiitos viimeisestä! =)

    VastaaPoista
  3. Kiitos itsellesi ja otetaan joskus uusiksi !

    VastaaPoista