02 syyskuuta 2009

Oooostakaa, oooooostakaa!




Meidän vauvastamme on kasvanut jo iso tyttö. Ikää on kohta 8kk ja kasvu on ollut niin hurjaa ettei enää millään mahduta tähän uutena 10/08 ostettuun turvakaukaloon. Niinpä se laitetaan myyntiin.

Kyseessä siis Akta Graco Logico S telakallinen turvakaukalo, joka on tosi näppärä käytössä. Kaukalo vain tipautetaan telakkaan ja sillä selvä. Tässä mainospuhetta Lastentarvikkeen sivuilta:

"0-13 kg, n. 0-12 kk. Erillinen asennusjalusta tekee käytöstä äärimmäisen helppoa ja mukavaa. Asennus jalustan kanssa auton 2- tai 3-pistevyöllä, ilman jalustaa auton 3-pistevyöllä. Asennusjalustassa on säätö mikä varmistaa hyvän asennon kaukalolle erimuotoisilla autonistuimilla. Vakiovarusteena kaukalossa on lapsen mukavuutta ja turvallisuutta lisäämässä aurinkolippa, tukityynyt vastasyntyneelle, vyönpehmusteet, sekä erittäin korkeat sivutörmäyssuojat. Kaukalo voidaan kiinnittää Gracon matkarattaisiin, jolloin toimii osana Gracon Travel Systemiä".

Kaikki pehmusteet saa irti ja ne ovat konepestäviä. Tänä aamuna pyöritin ne koneessa, joten putipuhtaita ovat. Maksoimme kaukalosta uutena 160€, eli hinnasta saa neuvotella. Jätä kommenttilootaan yhteystietosi jos kiinnostaa. Kaukalo sijaitsee fyysisesti siis Tampereella. Nouto käy, lähettämisrumbaan en lähde.=)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti