10 maaliskuuta 2010

Chocolate chip cookies


Ei, nämä eivät ole jauhelihapihvejä...




...vaan aivan julumetun herkullisia suklaakeksejä!

Reseptin löysin Crazy bakerin blogista ja siellä näitä chocolate chip cookies reseptejä oli useampikin versio. Koska en kaapistani tummaa ruokosokeria löytänyt, korvasin sen fariinisokerilla ja mantelilastujen sijaan käytin manteli- ja hasselpähkinärouhetta. Jonkun makuun näissä voi olla hieman liikaa pähkinää, mutta osan siitä voi korvata suklaalla.

Meidän 4vee on ollut sunnuntaista saakka mummolassa "lomalla" ja huomenna mummo ja pappa tuovat neidin takaisin kotiin. Kuulemma yhtenä iltana on vähän ollut isiä ja äitiä ikävä, mutta paljoa ei kotiin olla haikailtu. Taitavat mummo ja pappa olla loman tarpeessa näiden päivien jälkeen! =)

1vee2kk neiti taasen on ollut vähän hukassa, kun isosisko ei ole järjestämässä actionia päivään. Kulkee huoneesta toiseen etsimässä siskoaan. Ja kun äiti istuu olohuoneessa tietokoneella, tyhjentää miss huomionkipeä keittiössä roskista. Tai jos äiti on poissa olohuoneesta, saa tietokoneen näppis kyytiä. Mistä tuo pieni ihminen voikin tietää mikä on pahantekoa?! Mutta on se silti NIIN sulonen tapaus! <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti