23 maaliskuuta 2010

Pitihän sinne ajella...






...nimittäin Marjamäen Pajutilalle. Avasivat kevätkauden viime viikonloppuna. Harmillisesti vanha lato ja keltainen puutalo olivat vielä kiinni. Tiedä sitten milloin ehtivät niitä availla. Mutta päämyymälässä näytti ihan kivalta. Yläkerrasta tykkäsin, alakerta tummuudessaan ei ollut niinkään makuuni. Kaikki kuvat otinkin yläkerrasta, paitsi alimman, joka on ulkokojusta. Aika vähän mitään pääsiäiseen liittyvää, vain muutama pupu siellä täällä.

Hintataso ei ole ainakaan laskenut. Kuka lie haluaa pulittaa pumppupullosta saippuaa 20€? Mutta itse käynkin Pajutilalla lähinnä lepuuttamassa silmiä, ihastelemassa ja joskus myös herkuttelemassa kahvilassa. Mukaan tarttui yksi tuote; metallinen, valkoinen sydänkehikko, johon saa esim. joulukortit kätevästi, tai vaikka laskuille ja muille tärkeille lapuille säilytyspaikan. Kuvan saatan napata siitä myöhemmin, kunhan se löytää oman paikkansa.






4 kommenttia:

  1. Kivan näköinen liike. Kaikki hyvässä järjestyksessä. Itse liikkeen pitäjänä tykkään katsella miten muut laittavat tavarat esille. Ja aina tuntuu,että omaa liikettä pitää taas järjestää uudelleen.

    VastaaPoista
  2. Moi Kristiina!
    Pajutila on kyllä hyvällä silmällä järjestetty, mutta siellä henkilökuntaakin on vähän enemmän kuin yleensä sisustusliikkeissä. Tila on myös todella iso ja päätuotteena pajusta tehdyt tuotteet.

    VastaaPoista
  3. Olet jo ehtinyt katsastaa Pajutilan uudet tuotteet. Ajattelin kans poiketa joskus kurkkaamassa.Hinnat ovat siellä vain todella korkeat! Mutta kahvilassa on ihania herkkuja! =)

    VastaaPoista
  4. Näin pääsi käymään.=) Piti yhden kaverin kans sinne mennä, mutta kun ei saatu menojamme yhteensovitettua, menin meidän 4veen kanssa. Ei ehkä ihan niin rentouttavaa kierrellä ja katella, kun saa kokoajan hokea "Älä koske/Älä tiputa!". =)

    Kahvilan herkut on hyviä, mutta hintavia nekin...=/

    VastaaPoista