13 maaliskuuta 2010

Neilikka - jumalainen kukka



Kaipasin vaihtelua tulppaaneille, vaikka ne lempikukkiani ovatkin. Neilikat ovat hinta-laatusuhteeltaankin kannattavampi ostos, koska kestävät kauniina niin pitkään - jopa muutaman viikon!


Aurinko paistaa, vesi lorisee ränneissä ja etupihan laatat ovat jo lähes kuivia!

Nautitaan viikonlopusta!

5 kommenttia:

  1. Kauniita neilikoita !

    Hyvää viikonloppua :)

    Pst. Kiitos kutsusta, tulen mielelläni, tapaamisiin.

    VastaaPoista
  2. Kukat ovat niin ihania! Olen itsekin ostellut kaupasta kukkia, kun ei ole tullut kotona vierailtua. Välillä vanhempien luota tultaessa jääkaapissa on enemmän kukkia kuin ruokaa. Tulppaanit, kun säilyvät viileässä ilman vettä aika kauan. Riittää sitten iloa silmälle kauemmin.

    Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

    VastaaPoista
  3. Tuohan olikin ihan uusi vinkki, tulppaanit ILMAN vettä jääkaappiin! Täytyy ehdottomasti kokeilla joskus. =)

    Onkohan se Tättähäärän auto jo terve? Näenkö teidät molemmat maanantaina? Toivottavasti!

    VastaaPoista
  4. Juu, mutta ne ei saa olla käyny vedessä ennen sitä jääkaappia. Kaupoissahan ne on jo laitettu veteen. Sitten, kun ne kuivasta laittaa veteen niin niistä pitää leikat hieman varresta pois ja pitää vedessä suojapussin kanssa muutama tunti. Sen jälkeen pussin voi ottaa pois ja asetella tulppanit miten haluaa maljakkoon. Jos sen pussin ottaa heti pois niin varret lössähtää.

    Kyllä siltä näyttää, että pääsen tulemaan. Autoon on vaihdettu yksi osa ja ainakin toistaiseksi se on toiminut.

    VastaaPoista
  5. Tuon pussikikan oon joskus kuulluki, mutta tuppaan olemaan niin hätänen, etten jaksa katella kauniita kukkia muovipussissa.=)

    Hienoa että auto on parantunut! Tänne on sen verran monta naista tulossa, että kyllä me se käyntiin työnnellään jos päättää tänne simahtaa.=) Mutta toivotaan että pysyy nyt kunnossa!

    VastaaPoista