17 maaliskuuta 2010

Hulinata, vilinätä!


Viime päivät ovat olleet aikamoisen kiireisiä, mutta erityisen mukavia! Ystäväni junaili meille maanantaina kahden lapsensa kanssa pariksi yöksi kyläilemään ja pitämään Mary Kay-kutsut. Eilen hikoiltiin ja kulutettiin sukanpohjia HopLopissa ja meidän 1vee nukkui historialliset 3,5h:n päiväunet sen session tuloksena!

Blogikollegat Tättähäärä ja Marianne eivät valitettavasti olleet ajoissa muistuttamassa ja unohdin kuvata maanantaisia kutsuja varten leipomani kakut. Toinen niistä oli Banoffee-torttu, jonka tekeminen etukäteen vähän jänskätti, aikaisemmin kun en kondensoidun maidon kanssa ole ollut tekemisissä. Mutta kehuista päätellen ja itsekin kakkua maistettuani voin todeta, että LIIANKIN hyvää! Pitää siis piakkoin leipaista uusi samanmoinen ja silloin muistaa kuvailla ennenkuin kakku päätyy herkuttelijoiden suihin! =)

Nyt vieraat ovat junassa matkalla kotiaan kohti ja meidän tasainen arkemme palailee pikku hiljaa raiteilleen. Esikoisella oli tänään kerhon valokuvaus, joka jännitti jonkun verran. Ja kerhossa joku reppana oli oksentanut, joten tautia on liikkeellä edelleen...kunpa ei visiteeraisi enää meillä!



Herneenversot puskevat jo voimalla mullasta ja pian pääsemme napostelemaan! Kasvun ihme on kyllä uskomaton!


2 kommenttia:

  1. Kutsut olivat kivat! Ja kakku oli JÄRJETTÖMÄN HYVÄÄ! Ehdottomasti on kokeiltava sitä banoffee-torttua! Kiitos kivasta illasta!

    VastaaPoista
  2. Kiva jos viihdyit! Aika hässäkkää oli se loppuilta, kun piti lapset saada nukkumaan, mutta kaikesta selvittiin.=)

    Kiitos vielä sulle kauniista kukasta! Yritän pitää sen hengissä.=)=)

    VastaaPoista