18 maaliskuuta 2010

Less is more?






Sori, en osannut päättää mikä kuvista olisi kaunein - laitoin siis kaikki. Onkohan tästä kehittymässä kukkablogi, kun tuntuu etten muuta enää osaa kuvata! (Kukista kiitos Mariannelle.) ;)


******

MammuttiMarkkinat, 3+1-päivät, HintaJumpat, Tasauspäivät, Hullut Päivät.... joka paikka huutaa alennuksista ja tavarapaljoudesta. Ja mistä johtuukin, mua ei huvita yhtään lähteä ihmispaljouteen tönittäväksi ja huudattamaan väsyneitä lapsia. En kaipaa meille yhtään enempää tavaraa ja jos minkälaista hilavitkutinta. Enemmänkin kaipaan jonkinlaista puhdistautumista, pois heittämistä ja järjestystä. Varastoissa ja kaapeissa on taas ihan liikaa kaikkea. Syksyllä jo kirpparilla paljon myin, mutta mistä sitä taas on kertynyt?


2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon itsellesi viimeisestä :)

    Kotiin oli kiva palata iho silkkisen pehmeänä, ja masussa ihanaa kakkua !

    Niin tuo vähemmän on enemmän ei päde kukkasiin, heh, niitä ei koskaan voi olla liikaa !
    Muuten tuntemukset "roinan" suhteen ovat samanlaiset. Kaiken maailman turhaketta pursuaa kaapeita ja samalla sisäinen olokin on tunkkainen.

    Ja mitä tääkin nyt on että luntaa sataa valtavalla voluumilla...hö.

    Mutta onneksi on hyviä ystäviä joiden kanssa voi jakaa tuntojaan.

    Mukavaa loppuviikkoa !

    VastaaPoista
  2. Meidän 4v sanoi tänään, kun ulos katsoessani ääneen mietin tuleeko kesää tänä vuonna ollenkaan, että "Ne sulaa sitte ku ne sulaa". Eli uskoa pitää vain jaksaa. Kesää kohti mennään. Ja sen tietää ainakin siitä, että pimennysverho-ostoksille olisi mentävä, kun se viime vuonnakin tähän aikaan jäi välistä. Lapset (ja itsekin) herään nykyään ihan liian aikaisin!

    Rentouttavaa loppuviikkoa myös sille suunnalle! Aiot varmaan poiketa Pajutilalla heti lauantaina? =)

    VastaaPoista