03 toukokuuta 2010

Aurinkoinen maanantai



Maanantaita! Täällä paistelee aurinko pilvettömältä taivaalta. Vielä kun tuo viileähkö tuuli tyyntyisi, niin olisi lähes kesäinen ilma. Kovasti tekisi jo mieli laittaa pihaa, ostella kesäkukkia ja suunnitella etupihan rinnemäiseen osaan kivikko-perenna-systeemejä, mutta jotenkin ei nyt puhti riitä. Orvokkejakaan en ole vielä ostanut, vaikka eilen jo niitä kaupassa katselin. Olivat reppanat niin kärsineen näköisiä että jätin kauppaan.

Olen aika poropeukalo näissä puutarha-asioissa ja olisikin kiva saada ammattiapua pihan laittoon. Toisaalta meidän piha on niin pieni, ettei siihen suuria istutuksia mahdukaan ja haluan että lapsilla on iso nurmialue jolla saavat pelata ja juosta. Pitää nyt vielä haudutella asioita...=)

Isompi neiti on kerhossa, pienempi päiväunillaan. Niinpä oli aikaa äidin luxushetkelle ja tällä kertaa se vietettiin YKSIN saunoen. Ei ketään kylvetettävää, ei tarvetta käydä suihkussa Guinness-nopeudella ja palata äkkiä katsomaan mitä tuhoja lapset ovat sillä välin saaneet muussa asunnossa aikaan. Tämän otan tavaksi!



2 kommenttia:

  1. Me ollaan jo aloiteltu pihahommia, olen kauhean malttamaton pihan suhteen! Haluaisin, että se olisi jo valmis ja voisi nauttia siitä. Toivon, että nurmikko saadaan kylvettyä pian. Kiviä olemme kanniskelleet ja rakentaneet kaikennäköistä kivijuttua pihaan. Vanhoissa kukkapenkeissä pilkistävät jo perennat. Ihanaa tulee kesä!!!

    VastaaPoista
  2. Voi, te ootte ollu ahkeria!

    Sillon joskus vuosi sitte tais olla puhetta kivi-vuorenkilpi-vaihtokaupoista, mutta asia jäi puheen tasolle. JOS me saatais nyt jossain vaiheessa tuo etupihan rinne rakennettua, niin uskon että siitä teille aika monta vuorenkilven palasta jäis! En vaan tiedä millon niitä ois paras jakaa...varmaan keväällä/syksyllä?

    Mutta palaan asiaan vasta ku täällä päässä jotain tapahtuu (eli ehkä taas vuoden päästä)! =)=)

    VastaaPoista