08 toukokuuta 2010

Sateinen lauantai


Meillä on neljättä päivää kirpparipöytä ja kauppa on käynyt hyvin! Tänä aamuna piti roudata sinne lisää rompetta, että saadaan mahdollisimman hyvä tili.=) Kirpparin jälkeen suuntasin auton nokan Onkiniemeen ja käväisin katsastamassa liikkeen nimeltä Putiikki rannalla. Odotin näkeväni siellä enemmän sisustustavaraa, mutta myynnissä olikin enimmäkseen vaatteita. Kauniita toki nekin, mutta niitä en tänään lähtenyt etsimään. Tavoitteena on ollut löytää naulakko eteiseen, mutta se jäi löytymättä.


Kotimatkalla poikkesin vielä ostamaan itselleni Äitienpäivälahjan. Asko myi alennuksella Reisenthelin kauppakoreja ja mustan sellaisen hankin. Askon sisustusvalikoimat ovat vuosien varrella huomattavasti laajenneet ja siellähän oli taas vaikka mitä ihanaa! Kuvan korin ostin meille leipäkoriksi ja mukaan tarttui myös kauniita vaaleanpunaruudullisia servettejä. Näistä pienistäkin ostoksista sain iloisen mielen tämän vallitsevan sateen ja harmauden keskelle!

Ensi viikolle on luvattu +20 ja jopa vieläkin lämpimämpiä päiviä!
Niitä odotellessa ja viikonloppulöhöillen toivottelen jokaiselle Äidille ja Mummolle oikein antoisaa huomista Äitienpäivää!



4 kommenttia:

  1. Voihan kirppis... milloinkahan saisin edes pöydän varattua...?! Putiikki Rannalla onkin tosiaan selkeästi keskittynyt vaatteisiin ja asusteisiin - ei siellä juurikaan sisustusjuttuja ole. Mutta kiva paikka, ja se viereinen kahvilakin on ihana :)

    Iloista huomista äitienpäivää sinne suunnalle! Niitä ensi viikon +23 kelejä odotellessa... :)

    VastaaPoista
  2. Määkin vetkuttelin ton kirppispöydän varaamisen kanssa, mutta lähes yhdellä rykäsyllä sen kaiken kaman hinnottelee - eli ei muuta ku niskasta kiinni vaan! =)

    Se Putiikki Rannalla kahvila oli kyllä tosi kaunis ja herkutkaan ei näyttäny ollenkaan pahalta.;)

    Kiitos kun jätit kommentin!

    VastaaPoista
  3. Herkut tosiaan maistuivat Bistrossa :) ja putiikin puolelta tarttui mekko mukaan. Paljon ihanaisia vaatteita olisi ollut, mutta joku tolkku sentään, vai sanoisinko että lompsanpohja kertoo :)

    Minä myös olen ikuinen kirppiksen suunnittelija...jep...Sinä kyllä olet reipas !

    Oikein hyvää Äitienpäivää sinulle !!!!!

    VastaaPoista
  4. Putiikissa olikin tosi paljon sun tyylisiä vaatteita! Mää en oo niin naisellinen ja romanttisesti pukeutuvaa sorttia, kai? ;)

    Mulla on tätä kotiäidin ylimääräistä aikaa suunnitella ja toteuttaa noita kirppisjuttuja...jos töissä kävisin, niin varmasti ois jääny nämä touhut! Pitäähän mun katsos jostain lisätienestejä hommata, kun tuo kotihoidontuki ei ihan kata menoja.=)

    VastaaPoista