10 toukokuuta 2010

Kivikkorinne






Taisin jo aiemmin mainita, että suunnitteilla tälle keväälle/kesälle on kivikon rakentaminen etupihallemme. Paikka on aika jyrkkä rinne, joten siihen pitää tehdä hyvät pohjat etteivät kivet ala valumaan aikojen saatossa alaspäin. Amatöörejä miehen kanssa kaikissa puutarhahommissa ollaan, mutta tekemällähän näitäKIN juttuja oppii! Kiviä ollaan jo käyty Sepelisammolta ja Formentolta katsomassa. Seulanpääkiviä aiotaan hankkia, sellaisia keskikokoisia.


Kivien sekaan olisi sitten tarkoitus istutella sopivasti, ei liikaa, kivikkokasveja. Sillä periaatteella, että kestävät paahdetta (rinne on todella kuuma paikka kesäisin) ja ovat mahdollisimman helppohoitoisia. Mielellään sellasia jotka saa istuttamisen jälkeen jättää oman onnensa nojaan! ;) Rinteessä on jo entuudestaan paljon vuorenkilpeä, jota yritetään fiksailla vähän kapeammaksi kaistaleeksi.

Katsotaan nyt millä aikataululla projektissa edetään. Jos joku teistä lukijoista on alan asiantuntija, niin kaikki vinkit otetaan kiitollisuudella vastaan!




1 kommentti: