05 kesäkuuta 2010

Ikkunat kiiltelee!



Sorruin tällä viikolla ja ostin jo pitkään harkinnassa olleen ikkunanpesu-apurin. Mutta ei ollut turhake! Nyt ikkunoiden pesukin on mukavaa hommaa! Ja koska kyseessä on KONE, myös mies voi innostua asiasta. ;) Täyttä kymppiä en masiinalle anna, mutta ehkä 9+.


Aamutuimaan jo pesu-urakan aloitin, mutta se keskeytyi "pieneen" shoppailu- ja leffailureissuun keskustaan. Nyt siis jatkamaan urakka loppuun! Ulkona on niin kova tuuli, ettei ollenkaan haittaa olla sisällä puunaamassa laseja (ulkoa kun ehdin ruudut pestä jo pari päivää sitten).

Onnea vaan jokaiselle ylioppilaalle ja ammattiin valmistuneelle, sekä tietysti jokaiselle kesälomansa aloittaneelle! Meille ei tänä keväänä osunut yksiäkään sukulaisen/tuttavan juhlia, mutta en sitä hirveästi harmittele... :)


4 kommenttia:

  1. Että oikein koneet ja härpäkkeet. Varmasti on mainio keksintö.

    Vaikka minä taidan olla vähän outo lintu kun tykkään pestä ikkunoita ja tietty perinteisin menoin :-

    Iloisia kesäpäiviä teidän poppoolle !

    VastaaPoista
  2. Kylä ny on kuule! ;)

    Meillä on niin surkeet ikkunat tässä tönössä, että pitää käyttää nahkahanskoja ja pihtejä apuna, ettei riko käsiään kun yrittää irrottaa välilaseja toisistaan. Niin ihmeellinen on kiinnityssysteemi niissä.

    Uusia ikkunoita onkin eri asia pestä, kun kaikki aika ei kulu tuohon irrotusprosessiin! ;)

    On se perinteinenkin tapa ihan kiva. Ja sanomalehdillä kun kuivailee vesirantuja, saa tosi kirkasta jälkeä!

    VastaaPoista
  3. Voi, kiva että joku on jo saanut ikkunat pestyä koneella tai ilman! Mä en ole vielä aloittanutkaan! :( Juhannukseksi yritän puhdasta saada. Äidilläni mielestäni oli joskus tuollainen kone, mutta en tiedä oliko se kuinka hyvä kapistus. Kiva, jos sulla homma luistaa! Miehen mukaan saaminen on erinomainen asia! =)

    VastaaPoista
  4. Öhöm, miestä en kyllä tällä kertaa mukaan saanut, koska passitin sen lasten kanssa sille mummola-reissulle, mutta kyllä mää sille vielä ton vehkeen salat opetan! ;)))

    Kylläpä nuo ikkunat ehtii vielä tän kesän puolella puunata. Ja onhan tuota siitepölyäki vielä ilmassa, joten se on hyvä syy siirtää pesua vielä. :)

    VastaaPoista