29 kesäkuuta 2010

Tuikitärkeää





Juhannus oli ja meni. Se vietettiin (pe-la) Iso Kirjassa Keuruulla ja oli ihanaa tavata sukulaisia ja ystäviä kauniissa säässä! Lapsille molempina päivinä toistuneet ajomatkat ja pitkät päivät vain taisivat olla aika stressaavia ja unirytmit ovat edelleen sekaisin. Tasoittunevat aikanaan... Enkä valita että esikoinen nukkuu aamulla kymmeneen ja nuorempikin vähän yli ysiin! ;)) Tietysti illat sitten venyvät samassa suhteessa, eli ns. omaa aikaa jää aika vähän.

Meidän neitokaiset nukkuvat tänään ensimmäistä yötään samassa huoneessa! Ja hienosti on mennyt ainakin tähän saakka (kun yhteistä unta on takana n.tunti!). =) Toivotaan että 4veen yölliset matkat meidän sänkyyn nyt ainakin vähenevät kun pikkusisko on turvana.

Mutta jottei tärkein unohtuisi -
päivän dilemma on seuraava: millaisen reuna/helmalakanan ostan meille? 100%:sta puuvillaa, vai sellaisen jossa puolet on polyesteria...vai kenties täysin pellavaisen? TODELLA tärkeä ja maailmoja mullistava päätös siis edessä! Auttakaa kaveria hädässä! ;) Päiväpeittona on Ikean Mysa Rönn 4 valkoinen täkki, joka piti eilen käydä hommaamassa pitkän mietinnän jälkeen. Ja päätöstä vauhditti niinkin ikävä tapaus, että itsepalvelupesulassa pesty edellinen päiväpeitto repesi reunoistaan käyttökelvottomaksi! :/

Ilmat ovat viime päivinä olleet upeita ja jatkunevat tällaisina ainakin huomisen. Ihanaa! Rannalle suunnataan tytsyjen kanssa heti huomenissa. Eväät mukaan ja polskimaan. Nautitaan helteistä!

4 kommenttia:

  1. Mukavalta kuulostaa teidän kesän vietto ja ilmoissa ei tosiaan ole ollut valittamista. Jess, jess, nautitaan ihan kympillä !

    Vai sellaisia helmalakana pohdintoja....no, jos minulta kysyttäisiin niin valitsisin pellavan, mutta silloin täytyy tietty sietää ryppyjä. Puuvillainen olisi myös hyvä valinta...hmmm. no silti pellava :)

    Kivaa loppuviikkoa !

    VastaaPoista
  2. Pellavaiseen olin itsekin jo kallistunut, mutta kun katsoin sen tietoja tarkemmin, huomasin sen olevan meidän sänkyyn liian lyhyt! :( Pitää metsästää jostain samanlaista pidempänä, tai sit tyydyn puuvillaiseen.

    Mukavaista viikon jatkoa myös sulle! ;)

    VastaaPoista
  3. Moikka- ensimmäistä kertaa blogissasi..ja vinkata tahdon että Lennolilla saa teetettyä oman sängyn mittojen mukaisen helmiksen :) ja materiaalista en osaa sanoa muuta kuin makuasia, eli ryppyinen ja pellavainen vain puuvillaa ja sekin luonnonmateriaalia mutta pinta sileämpi ! Helteistä heinäkuuta.

    VastaaPoista
  4. Hei Anne!
    Kiva kun "kävit" ja vielä kivempi että myös kommentoit! ;)

    Kiitos tuosta Lennol-vinkistä! Pitääpä tutustua niiden sivuihin.

    Kuumaa kesän jatkoa myös sulle!

    VastaaPoista