20 kesäkuuta 2010

Isomummon aarteita


Mieheni mummon talo on laitettu myyntiin. Rintamamiestalo, joka tarvitsee kunnon peruskorjauksen, mutta joka on täynnä hienoja aarteita! Itse en näitä kuvia ole napsinut, vaan mieheni vanhemmat. Aikomuksena on laittaa osa huonekaluista ja wanhoista tavaroista myyntiin, osa tietysti säilytetään muistona ja jaetaan sukulaisten kesken.


Ylläoleva pöytä vei sydämeni ensi näkemältä. Siihen kuuluu jatko-kappale keskelle. Ajan patinaa ja sopisi meille niin hyvin! Katsotaan saanko tuon ukkoseni puhuttua ympäri...vielä ainakaan ei ole ajatuksesta innostunut riittävästi. ;)


Tämä heppa säilytetään varmasti suvun sisällä. Sillä olisi taatusti monta tarinaa kerrottavanaan ja moni sillä ratsastanut taitaa olla jo yli keski-iän!

Väri ei ehkä ihan suosikki, mutta pinnatuoleista kyllä tykkään!

Jospa meillä vain olisi isompi koti, tämä astiakaappi muuttaisi meille välittömästi!!!

Sympaattinen pieni lääkekaappi - wanhus sekin!


Odotan pääseväni kesän aikana penkomaan isomummolan kaappeja ja kätköjä omakätisesti. Uskon, että siellä on vielä paljon muutakin löydettävää!

Tämä viikonloppu ei omalta osaltani ole mennyt ihan putkeen. Lauantain aloitin vessassa. Mahatautia ilmeisesti, samaa jota esikoinen poti alkuviikolla. Viime yönä heräilin jatkuvasti vatsakramppeihin ja samat kivut ovat jatkuneet tänään koko päivän. Särkylääkkeen tajusin ottaa vasta alkuillasta ja se onneksi helpotti oloa. Toivon että tämä tauti on nyt voiton puolella, eikä ole tarttunut meidän muulle väelle! Tyttöjen yskiminenkin kun on viime ajat herätellyt ihan kiitettävästi. :/

Juhannusta odotellessa...sääennusteet lupailevat ainakin tällä hetkellä hyvää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti