10 heinäkuuta 2009

Keittiö tänään

Keittiön osalta remontti on vielä osin kesken. Yläsokkelit puuttuvat ja lattialistan palakin tuosta tiskikoneen kohdalta uupuu. Opiskeluaikoina halvalla käytettynä ostettu tiskikone kaipaisi päivitystä, mutta koska se vielä toimii hienosti, olkoon.

Halusimme keittiöön mahdollisimman paljon kaappitilaa. Korkeakiiltoisista, valkoisista ovistakin olin haaveillut ja ne sain. Yläkaapit ulottuvat lähes kattoon saakka, mutta eivät näytä niin raskailta kahden maitolasisen vaakatasossa olevan kaapin vuoksi.

Jos nyt tekisin jotain toisin, valitsisin varmaan vaaleamman tason. Laminaatti tasona on mielestäni kuitenkin helppohoitoinen ja lapsiperheessä kestävä. Ei tietenkään yhtä kaunis kuin aito puu, mutta....


Erityisen tyytyväinen olen välitilan tapettiin ja lasiin. Helppo pitää puhtaana ja koska tapetti on sävyltään vaalea, eivät roiskeet näy lasissa niin helposti.
Alalaatikostoihin olen aivan rakastunut. Ylälaatikkoon mahtuvat kaikki aterimet, veitset, kauhat yms.yms. Keskimmäinen laatikko on saanut sisäänsä lähes kaikki kuiva-aineet.

Sivuseinällä on neljä normaalisti yläkaappeina käytettävää kaappia, jotka vetävät sisäänsä yllättävän paljon tavaraa. Ennen remonttia tällä seinustalla ei ollut kaappitilaa ollenkaan.

Lattiat asunnossa ovat saarni-mosaiikkiparkettia, lukuunottamatta lastenhuonetta, jonne muovimaton päälle asensimme vaalean laminaatin. Parketit hiottiin ja lakattiin kuultovalkoisiksi. Aluksi väri ei näyttänyt hyvältä, mutta nyt kun silmä on siihen tottunut, en kadu yhtään.

2 kommenttia:

  1. Teillä on juuri niin kaunista kun ajattelinkin :)

    Pidän erityisesti tuosta keittiönne tapetista,
    * huoks !

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    Tapetista tykkään minäkin, edelleen. Ja kyllä sitä aikanaan valittiinkin huolella ja pitkään! Onneks ne muut vaihtoehdot sillon hylkäsin.

    VastaaPoista