11 heinäkuuta 2009

Koti hoituu ja kroppa puhdistuu!

Kodinhoitotilat ja pesuhuone saunan kera ovat yhtä ja samaa tilaa. Osalla pitkää ulkoseinää ja päätyseinällä on käytetty samaa paneelia kuin vessassa. Suihkuosan seinät on kaakeloitu isolla valkoisella kaakelilla ja kahdessa kohtaa kulkee pystyboordi.

Kuvan naulakko Ideaparkin Pussukasta, rautalankainen kori pesuaineille Blossomista Kokkolasta ja jakkara Ikeasta. Sen sain miehen ensimmäisten kesälomapäivien aikana vihdoin maalattua valkoiseksi.



Aiemmin tilassa oli vain kaksi korkeaa kaappia. Halusimme taas mahdollisimman paljon lapsiperheessä niin tarpeellista säilytystilaa. Likapyykki mahtuu kahteen ulosvedettävään koriin, jotka ovat pesukoneen viereisessä alakaapissa. Muut kaapit vetävät sisäänsä pyyhkeet, lakanat, pesuaineet jne.

Tilaan tulvii luonnonvaloa kahdesta pienestä ikkunasta, mutta myös ulko-ovesta, joka onkin ihana apu kun silloin tällöin kotiutuu kuraisten vaunujen ja hiekassa möyrineen esikoisen kanssa!

Pesin eilen saunan ja kuvassa lauteet ovatkin vielä vähän märät. Tuoksu on ihanan puhdas. Kyllä mäntysuopa saa ihmeitä aikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti