09 heinäkuuta 2009

Remonttia vuoden takaa

Ostimme keväällä 2008 rivarikolmion, joka tarvitsi täydellistä remonttia. Ensimmäistä kertaa elämässämme tartuimme remppahaasteeseen, koska kumpikaan meistä ei mieheni kanssa ollut koskaan esim. tapetoinut tai edes maalaillut isompia pintoja.

Monta uutta asiaa opittiin. Neuvoja saatiin netistä, alan liikkeistä ja appiukolta, joka myös auttoi meitä monessa mutkassa ihan konkreettisesti. Remontti aloitettiin maaliskuussa ja uuteen kotiin muutettiin ennen Juhannusta. Vielä uupuu listoja ymv ...haaveillaan eteisen kaappien uusimisesta ...takapihan terassi kaipaa uutta lautaa ...pihaankin olisi kiva saada vielä parannusta monessa kohtaa. Mutta ei kaikkea kerralla!

Tässä muutama "ennen"-kuva asunnostamme. "Jälkeen"-kuvia lisäilen kunhan ehdin.


Keittiö uhkui 90-luvun halpaa ja rumaa "laatua".



Kylppäri oli nähnyt parhaat päivänsä ja vaikka ennen asunnon ostoa tehty pintakosteusmittaus kertoi kaiken olevan kunnossa, löytyi useasta kohtaa lattiasta suihkun ja saunan kohdalta kosteutta, jota piti koneellisesti kuivattaa muutama viikko.


Saunan aioimme alunperin jättää remontoimatta, mutta uuden kylppärin rinnalla se alkoi näyttää niin karsealta, että uusiksi meni sekin. Ja hyvä niin.


Asunnon ainoa ja PIENI vessamme oli remontin viimeinen kohteemme ja meinasi lopun muuttokiireissä jäädä tekemättä. Onneksi saimme senkin kuitenkin kuntoon ennen muuttoa, sillä asuminen ilman vessaa ei olisi välttämättä ollut kovin kivaa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti