13 heinäkuuta 2009

Päivän kuva-arvoitus

Tylsää!!! Vettä, vettä, vettä! Tuntuu, että miehen viimeiset lomapäivät valuvat ihan hukkaan, kun mitään ei voi tehdä. Lapset kai vaistoavat vanhempien väsymyksen ja ärtymyksen, eivätkä ainakaan auta asiaa kiukuttelemalla ja keksimällä ties mitä tyhmyyksiä.

Oli siis parempi laittaa isompi lapsi omalle pihalle haukkaamaan raitista ilmaa ja lotraamaan vedellä. Isi sai sillä aikaa pienemmän nukahtamaan päiväunille. No, sitä iloa ei kauaa kestänyt, koska isompi ei halunnut olla yksin ulkona kuin kymmenisen minuuttia.

Ja tässä väsynyt blogisti itse. Kuvassa tämän kesän projekti nro.1 - leikkimökki. Siitä juontaa juurensa myös blogini nimi. Kun tyttäreltämme kysyttiin mikä leikkimökin nimeksi annetaan, tuli vastaus kuin apteekin hyllyltä: "Huitsin Nevada!".

Mökistä uupuu vielä ovi ja toinen ikkuna. Ikkunat löysimme rakennustorilta. Vanhoja ruutuja, joten ajan patinaa löytyy. Ovikin sieltä olisi löytynyt, mutta hinta oli vähän turhan suolainen leikkimökin oveksi.

Mökin terassi on vielä tehtävä, mutta ilman sitäkin voi jo leikit aloittaa. Sisältä olen mökin jo maalannut valkoisella kahteen kertaan, ulkoa mies maalasi vuorilaudat kertaalleen (värinä latte). Lattiaan tulee tummahko harmaa sävy. Verhot ompelin viikonloppuna, vain tangot puuttuvat.

Mutta mökkikään ei edisty näillä keleillä. Parempia ilmoja odotellessa siis.........

2 kommenttia:

  1. Kirjoitat kivasti tylsemmästäkin päivästä.

    Leikkimökki kuulostaa ihanalta, kelpaa siellä sitten lekkiä. Toivotaan siis kunnon mökkeily ilmoja *aurinkoa, *aurinkoa

    Niin ja piti vielä sanoa, että olen kuullut sen rakennustorin olevan aika kallis....tuttavani kyseli sieltä vanhoja saranoita ikkunoihin, niin olisi löytynyt, mutta se hinta. Jäi ostamatta.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! =)

    Onneksi ne mökkikelit tulivat taas! Mies on koko päivän nikkaroinut mökkiin ikkunallista ovea ja alkaa jo näyttää aika valmiilta.

    Rakennustorin hinnasto on tosiaan aika erikoinen. Tuntuu että hinta riippuu siitä keneltä sitä milloinkin sattuu kysymään!

    VastaaPoista