10 heinäkuuta 2009

Toivonkammari



Helpotushuoneemme on kompakti pakkaus. Laatikostossa samaa korkeakiiltoista ovea ja tasoa kuin keittiössä. Nurkassa könöttää aikoja sitten Ikeasta ostettu kaappi, johon aina välillä meinaan vaihtaa uuden kankaan sinivalkoruudullisen tilalle, mutta muutan mieleni.

Yksi seinä on paneloitu vaakatasoon LuviaWoodin Osmo Colorin valkoisella öljyvahalla vahatulla mäntypaneelilla. Samaa paneelia olemme käyttäneet kodinhoitohuoneessa, josta laittelen kuvia myöhemmin. Lattiassa sama tumman harmaa laatta kuin pesutiloissa.

Vessan huono puoli on pimeys. Mistään ei pääse sinne luonnonvaloa ja valitsemamme valaisin tuntuu olevan liian tehoton. Tähän ongelmaan pitää ajan myötä vielä keksiä ratkaisu, koska varsinkaan talviseen aikaan allekirjoittanut ei näe nyppiä kulmakarvojaan! =)

Vessan peili on löytö Marjamäen Pajutilalta ja naulakko Ideaparkista, Villa Rosmarinista. Oviseinällä, pöntön yläpuolella on lääkekaappina hienosti virkaansa tähän saakka toimittanut Ratian Risto-Matin kaappi, jonka löysin joskus Askosta.

Vessan sininen väri ei enää näin vuoden jälkeen miellytä silmää ja haluaisin maalata sen valkoiseksi...kun vain saisin aikaiseksi ja luvan mieheltä...

Mutta sopiihan se yhteen ainakin tämän taulun kanssa...ja sen sinivalkoruudullisen ovikankaan...

3 kommenttia:

  1. Onnea uudelle blogillesi! Kiva, kun päätit aloittaa bloggailun! Tää on kivaa! =)

    Paljon olet jo ehtinyt kuvailla ja laittaa näytille kuvia. Noi tyttöjen varpaat on kivat.

    Linkitin sut jo omalle listalleni, sopiiko se?

    VastaaPoista
  2. Tykkään kyllä tuosta teidän vessan sinisestä väristä...mutta ymmärrän hyvin että haluaisit valkoisen. Niin minäkin tekisin nyt toisenlaisia valintoja kuin neljä vuotta sitten. Onneksi maalaus on edullista...vaikka tietysti aikaa ja vaivaa siitäkin tulee. Ja ne miehet...muutokset tarvittevat omat pehmittelyt.... :-

    VastaaPoista
  3. Tättähäärä, linkitys ok.=)

    VastaaPoista