15 heinäkuuta 2009

Messut koluttu!

Väsynyttä väkeä palasi kotiin asuntomessuilta. Koko päivä siellä hurahti jälleen kerran. Ihan kaikkia kohteita ei jaksettu kiertää ja harmittaa vähän, että juuri ne loppupään isommat talot jäivät osittain näkemättä. Tehtiin siis se "virhe", että aloitettiin kierros suunnilleen numerojärjestyksessä, eivätkä loppukierroksella enää jalat kantaneet tai aivot raksuttaneet, joten oli parempi lähteä kohti kotia!

Odotukset eivät siis ihan täyttyneet. Kai sitä aina messuilla odottaa näkevänsä jotain huikeaa, uutta ja upeaa. Tänä vuonna pääosa taloista vain oli (kerrankin!) normaalien ihmisten normaalin kokoisia koteja, eikä mitään lottovoittajien kartanoita...lukuunottamatta muutamaa.

Yllä oleva kuva on Mika Kallion hulppeasta talosta. Siellä taisin napsia eniten kuvia, koska keski- ja yläkerroksen värimaailma ja kalustus olivat niin kauniita. Jollain tavalla tuli Jenkki-sisustus mieleen, mutta oli siinä suomalaisiakin piirteitä. Kaapistot oli kai mittatilaustyönä tehty joka huoneeseen. Keittiönkin kaapit kuulemma maalattu paikan päällä, joten hienoja (ja kalliita) olivat.

Tämäkin kaunis sohva Kallion talosta.

Ja tässä ihana kaapisto Kallion tyttären huoneesta!


Ja tässä "the" keittiö. Ikkunan edessä oleva penkki on haave-listalla omaan tulevaisuuden omakotitaloon aika korkealla.


Se huomattiin, että moni ulkoapäin todella pramea talo olikin täysi pettymys sisätilojensa osalta, kun taas moni vaatimaton ulkoapäin olikin sisustukseltaan ja ratkaisuiltaan tosi hieno. Monessa talossa oli vanhempien makuuhuoneen yhteyteen sijoitettu pukeutumistila/vaatehuone sekä wc ja kylppäri. Haaveissa nekin.

Nyt tämä mamma suuntaa unten maille, mutta saatan lisäillä messukuvia vielä joku toinen päivä lisää. Huonoja otoksia ovat, koska kuvat pitää napsia niin nopeasti, eikä ehdi tungoksessa miettimään kuvakulmia kovin pitkän kaavan mukaan. Väkeä messuilla siis tänään riitti, koska ilma oli loistava!





3 kommenttia:

  1. Heissan,siellä sitten pyörittiin samana päivänä. Ja ihan samanlaisissa tunnelmissa kuin sinä. Mitään vau ! ilmiötä ei kohdalle osunut,mutta eniten minäkin kuvailin Mika Kallion kotia. Ja tosiaan kunnon kuvia ei saanut millään, aina oli jonkun käsi tai nenä linssissä :) Kiva päivä kuitenkin.

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia myös sinulla.

    Kallion tyttärien kaapisto näyttää kivalta! Saiskohan siitä mitään ideaa meidän käytävän isolle seinälle! Siinä on vielä iso tyhjä paikka kaapistolle tai jollekin vastaavalle. =)

    VastaaPoista
  3. Marianne: Jopas sattu! Tiedän, että siellä oli myös yks toinenki tuttu samaan aikaan, mutta enpäs törmänny siihenkään. Oli sen verran paljon populaa.

    Tättähäärä: Kallion kaapistot on tehny Kvänum. Osotteesta www.creanno.fi voit löytää varmaankin lisätietoja.

    VastaaPoista